Gratis Fragt ved køb over 400 kr. (Info)
Gratis forsendelse hvis summen af produkterne i din ordre er lig med eller mere end 400 kr. Gælder ikke særlige destinationer.
Du er i: Hjælpecenter > Bestilling af ordre > Er billedkvaliteten/opløsningen god nok til mit produkt?

  Er billedkvaliteten/opløsningen god nok til mit produkt?


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt opløsningen på dit foto er høj nok til at se godt ud på produktet, skal du bare begynde at personalisere det og føje billedet til dit design.

Afhængig af størrelsen på billedet, personaliseringsområdet og produkttypen, giver vores redigeringsværktøj dig mulighed for, at skalere det op til den maksimale størrelse.

Hvis billedet er af tilstrækkelig kvalitet, vil editoren lade dig forstørre billedet meget. Hvis kvaliteten af billedet er lav, vil værktøjet kun lade dig forstørre det til en bestemt størrelse.

Jo større størrelsen på det originale billede er, jo højere bliver kvaliteten. Hvis billedet er stort og har en høj kvalitet, vil billedet have den maksimale opløsning. Såfremt billedet har en forholdsvis god kvalitet, vil det drage fordel af minimumsopløsningen. Det vil sige at billedet kommer til at se godt ud, uden at det kommer til at fremstå pixeleret.

Hvis dit design består af mange fotos, justeres opløsningen for dit design til det billede, der har den laveste opløsning af alle de billeder, du har i din kompositionen.

Den maksimale størrelse af de billeder som vi accepterer er 25 MB

Alt det, der er forklaret ovenfor, henviser udelukkende til billedstørrelsen i forhold til printstørrelsen. Det er også vigtigt at huske på, at andre faktorer spiller ind, der ikke kan ændres eller redigeres fra redigeringsværktøjet. Eksempler på dette er billeder, der er ude af fokus, mørke billeder osv.