Juledekorationer til dit hjem

Giv dit hjem et julet indretning

Julen er en tid hvor drømme går i opfyldelse, hvor man hygger, og bare er i bedre humør. En af de traditioner, der er med til at få julestemningen i i hjemmet, er det tidspunkt hvor man pynter hele hjemmet, med forskellige dekorationer og julepynt. Det drejer sig ikke kun om juletræet: Der findes også produkter til at sætte på kommoden, bogreolen, møblerne og alle mulige andre steder.

Hos Wanapix finder du forskellige ting og sager, der vil gøre dit hjem til et varmt og hyggeligt og julet sted, at opholde sig. Og ikke nok med det: Da alle produkterne er personlige, bliver dekorationen endnu mere personlig og unik. Lav julepynt med navne og billeder for at gøre dine juledekorationer så personlige som muligt.

Inspiration: 4 idéer til at pynte op til jul

Det er vigtigt at dekorere et hjem, og det er endnu vigtigere i den herlige juletid. Det er særlige datoer, hvor man tager sig af selv de mindste detaljer. Det er en tid, hvor man fejrer julen, både med ens nærmeste venner, men også med ens familie. Her mødes man med mennesker, som man sikkert ikke har set længe. Hvis du ikke ønsker at købe julegaver og andre juledekorationer i sidste øjeblik, kan du tage et forspring med nogle af vores julegaveidéer. Nedenfor giver vi dig nogle idéer til juledekorationer og julepynt, så du kan personalisere hvert enkelt rum i dit hjem.

Duften af jul starter ved hoveddøren

De første indtryk af hygge i et hjem, får man allerede ved hoveddøren. Det er ikke vanvittig normalt at dekorere eller pynte hoveddøren på et hus. Det skal der dog laves om på i år. Du Start med at lave din egen juledørmåtte og tilføj forskellige julede motiver. Derefter kan du gå i gang med at lave pynt til selve hovedøren. Du vælger selv om det skal være en stor dekoration, eller om du kunne tænke dig, at gå all-in og lave mange mindre dekorationer, der dækker hele hoveddøren..

Juledørmåtte til at dekorere indgangen til hjemmet

Fra indgangen til stuen

Gangene forbinder hvert hjørne af hjemmet. Derfor er det så vigtigt at pynte dem med juledekorationer på denne tid af året. Noget af de mest almindelige julepynt er at hænge mistelten op ved indgangen til et værelse eller i stuen. Det er en romantisk detalje, som altid er flot, men som også skaber sjov og spas. Lys kan være en god måde til at guide de besøgende til de forskellige rum. Du kan hænge dem på spejle, placere dem på møbler eller bare på væggende. Men sørg for, at det er LED-lys, så der ikke er for mange forskellige farver, da det ellers kan virke stressende.

Det er meget nemt at lave juledekorationer af gran, kogler, forskellige tørrede ting og sager, et stearinglys, der i sidste ende bliver til en flot juledekoration. Du kan også tilføje en lyskæde, der kan lyse dekorationen op i mørket. Hvad enten du er til de klassiske dekorationer, eller de mere moderne, bestemmer du helt selv, hvordan de skal se ud. Det vigtigste er, at de passer ind i hjemmet, og at du selv kan lide dem, da det i sidste ende er dine egne kreationer.

Pynt op i rummene i dit hjem

Hvert værelse skal selvfølgelig have sit eget julepynt. Stuen er ofte det vigtigste sted at pynte op til jul, da man bruges mest tid her, i de hyggelige juledage. Husk dog på, at for meget julypynt og dekorationer, kan virke kvalmende og klaustrofobisk. Derfor anbefaler vi, at du spreder julepynten lidt ud, i de forskellige værelser. Du kan endda sætte et par nisser ind på badeværelset, så man også føler julehyggen, når man skal ud og vaske hænder og så videre.

Julerkugler med billede og navn til juletræ

Hvis du ikke gider at have et rigtigt juletræ, kan en idé være at lave et juletræ af billeder, der hænges op på væggen. Det eneste du skal gøre, er at hænge billederne op, så de har en form som en juletræ. Efterfølgende kan gaverne lægges under træet som på et almindelige juletræ. personlige julekugler, julekugler med billeder, julesengetøj, julepuder og personlige juletæpper. Der er mange forksellige valgmuligheder, når det kommer til julepynt. På vores hjemmeside, kan du designe alle vores produkter, og give dem et julet design. Det er lige meget hvilket produkt det er, da de alle kan designet så de passer ind i hjemmet, og spreder julehygge hos dig..

Smuk indvendigt og udvendigt

Denne sidste idé fokuserer på udendørs juledekorationer. Som i de tidligere er det her afgørende, hvor meget plads du har til rådighed. Har du en terrasse? en have? Afhængigt af dette vil du være i stand til at gennemføre nogle idéer eller andre. Hvis du har en have, kan du eksempelvis tilføje udendørs juledekorationer. Normalt tilføjer dem, der har plads, også et udendørs juletræ. Og selvfølgelig hænger de også flotte lyskæder op over det hele, da lyskæderne lyser op i den mørke tid

Nogle vælger at dække altaner med farvede lys. Andre er mere diskrete og foretrækker kun at tilføje et enkelt dekorativt lysmotiv: et stjerneskud, en julestjerne eller en snefnug. Det er blot nogle af de eksempler, som finder på gader og stræder, i den søde juletid.