Personligt billede på skiferplade

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Pladen inkluderer støttefod.
  • Trykkes i alle farver.
  • Mange muligheder at vælge imellem.
  • Mat finish (undtagen 10x15 i blank).
se mere
Rektangulær
Firkant
Anmeldelser
Google Reviews

Har modtaget virkelig flotte produkter af høj kvalitet. Med hurtigt behandlingstid.

Eva (Kolind)

03/12/2021

Alt er som bestilt. Hurtig levering :) meget tilfreds kunde

Maria (Odense NV)

29/11/2021

Bestilte en nøglering med fotos. God preview browser til fremstilling og rigtig fin kvalitet.

Line (Hørning)

29/11/2021

Beskrivelse

Personlig skiferplade med billede

Print af foto på en fotoplatte er lettere end nogensinde på vores websted. Hvis du er på udkig efter en original fotoramme at give væk, er fotoplatten i skifersten den unikke og bedste mulighed, da du ikke finder andre lignende modeller.

Den fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til det, du leder efter. Den inkluderer også en støttefod, så du kan sætte den som dekoration på dit natbord, på enhver hylde osv.

På tavlen kan du placere dit yndlingsbillede, en collage eller vælge et af vores designs og tilpasse dem minimalt. Billedet på skiferpladen er af høj kvalitet, da vi udskriver i fuld farve med en meget elegant mat finish. Du får tavlebilleder af original og høj kvalitet.

Denne type billedramme er anderledes fra alt, hvad du finder i andre butikker, hvilket gør det til en fantastisk mulighed som gave. Vi anbefaler den især på datoer som fødselsdage, mors dag eller jul, blandt andre mærkedage. Design den mest eksklusive fotoramme nu og overrask den, du skal give en gave.

Hvert stykke af skifersten er unikt og forskelligt fra det andet. Derfor kan målingerne variere med omkring 1 cm. i forhold til de angivne mål.