Personligt ludo og gåsespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Indeholder raflebægre og terninger.
 • I ludo er "huset" tilpasset til hver spiller.
 • I gåsespillet, er 14 brikker og midterbrikken personaliseret.
 • Materiale: MDF (medium density fiberboard). Mærke: ChromaLuxe.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Personlige brætspil

Kan du huske de eftermiddage derhjemme som barn, hvor i spillede mytiske spil som Ludo eller Gåsespillet med hele familien? Nu kan du genopleve minderne, da de selvsamme brætspil er tilbage på mode. Du kan dog gøre det på en anden måde end den traditionelle.

Vi har Ludo og Gåsespil, der kan gøres personligt og tilpasses som du ønsker. Hvad det helt præcis betyder, er at du kan tilføje billeder af dig selv og dine familie på brættet, og gøre det personligt. På den måde kommer det til at se anderledes ud end det originale. Køb det komplette sæt, og tilbring mange timer sammen i familiens skød. Det er en ideel julegave.

Ludo og gåsespil

De to mest berømte spil kan nu personliggøres: Personaliseret Ludo og Gåsespil med billeder. De er klassikere, der aldrig går af mode og som altid er sjovt at spille med venner og familie. Der er ikke noget bedre, end at genoplive de hyggelige stunder og eftermiddage med venner, familie og dem som du elsker.

De leveres på to forskellige brætter. Det ene med gåsespillet og det andet med ludo. Vi inkluderer også raflebæger og terninger, så snart du modtager spillene, kan du begynde at spille og udfordre din familie of venner. Hvad der adskiller de 2 spil fra alle andre Ludo og Gåsespil, er at du kan personliggøre dem med motiv og billede, hvilket du ikke finder i butikker.

EtLudospil med billeder har hver spillers "hus" designet og i det kan du indsætte spillerens foto i din yndlingsfarve. I det personaliserede Gåsespil kan 14 firkanter og midten af ​​tavlen designes.

Det er vigtigt i ethvert hjem, og nu har du muligheden for at få det mest eksklusive med dine yndlingsbilleder. Gendan traditionen med os, og nyd brætspillene sammen med familien igen.

Det perfekte Ludo til familier

Uanset hvor mange år der går, vil Ludo med fotos være kongen af brætspil. Når du starter spillet, er det ikke muligt at stoppe igen, indtil du er færdig. Hvis du har et personlig version af spillet, kan du tilføje billedet til “huset” på brættet så hver spiller har deres eget personlige område med billeder af dem selv.

Materiale: MDF-træ med polyesterbelægning.

Fordelene ved det skinnene ChromaLuxe træ

 • Billederne er smeltet direkte ind i vores specialbelagte træfiner, hvilket skaber en uovertruffen farve- og opløsningsevne.
 • De unikke substrater og belægninger giver en utrolig ridse- og slidstyrke.
 • Disse trætryk holder hele livet og er modstandsdygtige overfor gulning, vind og vejr.
 • Disse paneler kan tørres af med en klud og ethvert universalrengøringsmiddel, så dit billede kan skinne uden besvær.
ChromaLuxe

Hvor stammer ludo fra?

Det oprindelige navn er Pachisi, og det blev opfundet i Indien i det 16. århundrede. Ludo er en variation af dette første originale spil.

Designet blev skabt ud fra kejser Abdul Momins haver. Midten af ​​tavlen repræsenterer tronen, hvor kejseren stod i sin gårdhave. På den anden side repræsenterer fliserne indiske kvinder, der bevægede sig for at kunne spille for kejseren.

Gåsespillet

er som det traditionelle brætspil du kender. Forskellen er bare, at du kan personaliserede det på sjove måder, og spille det med din familie og venner. Design et spil og bliv overrasket over kvaliteten af trykket på brættet.

Du kan tilpasse midten af ​​brættet (målet i spillet) med et stort foto, og også 14 firkanter igennem spillet kan designes med 14 forskellige billeder.

Hvornår blev gåsespillet opfundet?

Oprindelsen af gåsespillet er noget forvirrende og der eksisterer mange forskellige teorier om opfinderne. En teori hævder for eksempel, at de første versioner af spillet dukkede op i slutningen af ​​det nittende århundrede, og var dekoreret med illustrationer relateret til den tid.

En af de mere interessante teorier er, at den første version af spillet var det som Francisco I de Medici af Firenze gav til Philip II af Spanien i midten af ​​det 16. århundrede.

Men det siges også, at oprindelsen er meget ældre, og at dette spil blev opfundet af grækerne i århundredet XIII f.Kr. ca. Der var en arkæologisk opdagelse, Phaistos Disc, der går tilbage til 2000 f.Kr.