Personligt ludo og gåsespil med billede

spil
75 kr.
levering på torsdag 12. september med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 21 timer 30 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 20 cm (bredde) x 20 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: karton.
  • Designs til 4 spillere.
  • Indeholder raflebægre og terninger.
  • I ludo er "huset" tilpasset til hver spiller.
  • I gåsespillet er nogle felter og midten af brættet personliggjort.
  • ID: #17345
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Gåsespillet og Ludo som du husker det fra barndommen

Kan du huske de eftermiddage derhjemme som barn, hvor du spillede de mytiske spil som f.eks Ludo eller Gåsespillet med hele familien? Nu kan du genopleve minderne, da de selvsamme brætspil er tilbage på mode. Dog er der sket udvikling siden da, og spillene kan nu personaliseres, hvilket betyder at de er endnu federe end de traditionelle udgaver.

Vi har Ludo og Gåsespil, der kan gøres personligt og tilpasses efter dit ønske. Hvad det helt præcis betyder, er at du kan tilføje billeder af dig selv og dine familie på brættet, og gøre det personligt. På den måde kommer det til at se anderledes ud end det traditionelle spil. Køb det komplette sæt, og tilbring mange timer sammen i familiens skød. Det er en ideel julegave.

De leveres på to forskellige brætter. Det ene med Gåsespillet og det andet med Ludo. Vi inkluderer også raflebæger og terninger, så snart du modtager spillene, kan du begynde at spille og udfordre din familie og venner. Hvad der adskiller de 2 spil fra alle andre Ludo og Gåsespil, er at du kan personliggøre dem med motiv og billede, hvilket er noget som du ikke finder i andre butikker.

Ludospillet med billeder kan hver spillers "hus" designes og i det kan det indsættes et billede af spilleren i hans eller hendes yndlingsfarve. I det Personaliserede Gåsespil kan 14 firkanter og midten af ​​tavlen designes helt efter eget ønske uanset om du vil have sjove ansigter eller bare normale billeder, af dem der spiller.

Disse spil er vigtige at have i ethvert hjem, og nu har du muligheden for at gøre dem eksklusive og unikke, med dine yndlingsbilleder. Genstart traditionen med at spille spil i familien og genskab de sjove og hyggelige øjeblikke.

Personligt ludo med billede

Personaliseret ludo spil

Et ludo med billeder! Uanset hvor mange år der går, vil ludo altid være kongen af alle brætspil. Når man først er startet, stopper mange ikke, før der er fundet en vinder! Og hvis det er et personligt ludo spil, er det endnu sjovere. Du kan personliggøre hvert "hus" på brættet, så hver spiller har sit eget personlige område med sit yndlingsfoto eller -billede.

Materiale: MDF-træ med polyesterbelægning

Ludo regler: Sådan spiller man Ludo

Reglerne for ludo varierer en smule fra land til land, men de grundlæggende regler er de samme. De generelle regler for ludo er:

  • Det er et spil for 2 til 4 spillere. Anbefalet alder: fra 4 år.
  • Spillernes brikker identificeres efter farve (fire af hver farve), ligesom startfelterne og det første felt i starten. Farverne er: gul, blå, rød og grøn.
  • Hver spiller starter med sine brikker på sit "hjem", som er et stort felt i sin farve i et af hjørnerne af brættet.
  • Spillet spilles på skift og starter med en tilfældigt valgt spiller. Ved hver tur kaster spilleren de 2 terninger og flytter sine brikker, såfremt det er muligt.
  • Ludo består i at flytte brikkerne rundt på brættet og flytte det antal felter, der er angivet efter at have kastet de to terninger, og vinderen er den første, der får alle sine brikker ind på det sidste felt, i midten af brættet.
  • På hvert felt kan der kun være to brikker sammen, fra samme spiller eller fra forskellige spillere.
  • Dobbelt terningekast (dobbelt 1, dobbelt 4 osv.) giver spilleren ret til at slå med terningerne igen. Hvis der imidlertid slås dobbelt antal, 3 gange i træk, straffes spilleren med at få slået den brik, der er nået længst tilbage til startfeltet.
Personligt ludo med foto

Dette er standardreglerne for ludo spillet, men der er selvfølgelig også andre regler man skal være opmærksom på og som gør hele spillet, mere interessant. Igen understreger vi, at der kan være variationer af ludo i hvert land. Dette er dog de mest almindelige regler.

Regler for udrykning af brikker

Når det gælder om at få dine brikker ud af “huset”, er det ikke nok bare at kaste terningerne og se, hvad du slår. Der er nogle specifikke regler som du skal være opmærksom på:

  • For at kunne rykke en brik ud skal du slå en 6’er med terningen
  • Hvis der slås en dobbelt 6’er, kan spilleren vælge enten at: rykke 2 brikker udog sætte dem sammen på startfeltet (det lille felt i deres farve). Spilleren kan dog også vælge at rykke en brik ud og derefter rykke den 6 felter frem.
  • Det første felt, som spilleren rykker ud på, er et felt med samme farve som “huset”. Hvis der allerede står 2 brikker på feltet, og spilleren der “ejer” feltet slår en 6’er og skal rykke ud, bliver de 2 andre brikker slået hjem(undtagen hvis det er ejeren af feltet selv, der har 2 brikker der)

Regler for spillets gang

Nu har vi kigget lidt på reglerne for starten af spillet, og nu skal vi se på andre regler, der bruges i løbet af spillet:

  • Tallene på terningekastet kan deles. Hvis du f.eks. slår 2 og 5, kan du rykke to felter frem med en brik og fem felter med en anden brik. Eller du kan lægge dem sammen og rykke syv felter frem med en brik.
  • Når spilleren kun slår en 1’er, kan det ikke deles og spilleren er derfor nødt til at rykke den ene brik et felt.
  • Når en brik når ind til målet. Skal der kun slås med en terning.
  • For at komme i mål, skal der slås det nøjagtige antal. Slås der mere, vil brikken skulle rykke tilbage.

Sådan slår du en anden spiller hjem

Det værste, der kan ske for en af deltagerne i ludospillet er, at blive slået hjem. Det kan også være noget af det bedste der sker, men for personen der slår en anden brik hjem.

Når en spiller kaster terningerne, flytter sine brikker, og en af dem ender sit træk på samme felt som en anden spillers brik, bliver den slået hjem. Såfremt der står 2 af modstanderens brikker på et felt, og der rykkes ind i de 2, vil den der rykker ind i brikkerne bliver slået hjem.

Udtagelse: Der er nogle felter på brættet med en cirkel i midten. Disse felter er "sikre", og der er brikkerne sikre, hvilket vil sige at de ikke kan blive slået hjem.

Regler når en brik når i mål

Når en spiller i mål med en brik, må man slå igen og flytte en af de andre brikker.

Det oprindelige navn er Pachisi, og det blev opfundet i Indien i det 16. århundrede. Ludo er en variation af dette første originale spil.

Designet blev skabt ud fra kejser Abdul Momins haver. Midten af ​​tavlen repræsenterer tronen, hvor kejseren stod i sin gårdhave. På den anden side repræsenterer fliserne indiske kvinder, der bevægede sig for at kunne spille for kejseren.

Personligt gåsespil

Det traditionelle gåsebrætspil, nu genopfundet. Lav dit eget design og spil det traditionelle gåsespil på en helt ny måde sammen med din familie og venner. Det vil være en unik oplevelse for alle! Få fingrene i dette spil, der er fremstillet med den nyeste printteknologi, og bliv overrasket over dets kvalitet.

Du kan tilpasse midten af brættet (spillets mål) med et stort foto. Og også 14 felter på selve spillepladen, med 14 forskellige billeder. Disse personlige felterr er dem, hvor du hopper "fra gås til gås".

Regler: Sådan spiller du Gåsespil

Dette er de grundlæggende regler, hurtigt forklaret:

  • Antal spillere: 2 til 4. Anbefalet alder: 4 år og opefter.
  • Hver spiller har en brik, med hver deres farve
  • Spillet går ud på at nå først til midten af brættet, den store firkant hvilket er målet.
  • Spillet spilles på skift. En tilfældigt valgt spiller starter. Ved hver tur kaster spilleren 1 terning og går så mange felter frem, som terningen angiver.
  • Firkanterne på brættet er alle nummererede, og nogle af dem har særlige funktioner til særlige handlinger, som vi vil forklare herunder:

Regler for hvert felt

Når det er en spillers tur, kaster han terningen og flytter sin brik fremad så mange felter som det tal, der vises på terningen.

Personligt gaasespil med billede
  • Hvis spilleren lander på et gåsefelt (i vores personlige gåsespil er det de felter, der har et personligt billede), vinder han/hun retten til at gå videre til det næste felt, med en gås på, og kan slå med terningerne igen. Når det sker, siger man: "Gåsen vil hurtigt til bækken, slå en ekstra gang."
  • Hvis en spiller lander på et brofelt (felt 6 og 12), skal han/hun flytte sin brik til den anden bro. Det vil sige, at man enten bevæger sig fremad fra felt 6 til felt 12, eller man bevæger sig tilbage fra felt 12 til felt 6. Efterfølgende må man slå igen. Her skal man sige: "Fra bro til bro, og jeg slår, for at undgå den store å".
  • Når spilleren falder i brønden, sider han/hun ude en runde(Det siges at han sover i brønden).
  • Hvis du lander på brøndfeltet, kan spilleren ikke kaste terningen igen, før en anden spiller passerer dette felt. Du skal vente på redning for at komme ud af brønden-
  • Hvis du er uheldig nok til at lande på LABYRINT-feltet, bliver du tvunget til at flytte tilbage til felt 30.
  • Du kan være så uheldig at lande på fængsels-feltet, og det betyder 2 omgange uden at være med i spillet.
  • Der er to felter kaldet TERNING (26 og 53), som fungerer ligesom broen: Når du lander på et af disse felter, flytter du dig til det andet og må slå med terningerne igen. Her siger vi "fra terning til terning jeg går, fordi jeg godt må".
  • Det værste felt i spillet er KRANIE-felter (58). Hvis man lander der, skal man starte forfra fra felt 1 igen.

Resten af firkanterne har forskellige motiver og der sker ingenting, hvis du lander på dem.

For at nå målstregen skal du kaste terningerne for at få det nøjagtige antal felter, du skal bruge for at nå målstregen. Hvis du skyder for langt, hopper du og skal gå et par felter tilbage.

Hvordan blev gåsespillet opfundet?

Oprindelsen af gåsespillet er noget forvirrende og der eksisterer mange forskellige teorier om opfinderne. En teori hævder for eksempel, at de første versioner af spillet dukkede op i slutningen af ​​det nittende århundrede, og var dekoreret med illustrationer relateret til den tid.

En af de mere interessante teorier er, at den første version af spillet var det som Francisco I de Medici af Firenze gav til Philip II af Spanien i midten af ​​det 16. århundrede.

Men det siges også, at oprindelsen er meget ældre, og at dette spil blev opfundet af grækerne i århundredet XIII f.Kr. ca. Der var en arkæologisk opdagelse, Phaistos Disc, der går tilbage til 2000 f.Kr.

  • Billederne er smeltet direkte ind i vores belagte træfiner, hvilket skaber en uovertruffen farve- og opløsningsevne.
  • De unikke substrater og belægninger giver en utrolig ridse- og slidstyrke.
  • Disse trætryk holder hele livet og er modstandsdygtige overfor gulning, vind og vejr.
  • Disse paneler kan tørres af med en klud og med ethvert universalrengøringsmiddel, så dit billede kan skinne uden besvær.
ChromaLuxe

Det oprindelige navn er Pachisi, og det blev opfundet i Indien i det 16. århundrede. Ludo er en variation af dette første originale spil.