3 idéer til at kombinere sweatshirts i hverdagen

Sweatshirts er en vigtig accessory for både mænd og kvinder. De er komfortable og ideelle til din daglige rutine. Nu er de også meget moderne, og du har sikkert set, hvordan forskellige influencers har dem på i dagligdagen. Udnyt alle de muligheder, som denne beklædningsgenstand giver, og få det bedste ud af den. Hvis du ikke ved, hvordan du skal kombinere en sweatshirt, kan du læse mere om det i vores blogindlæg.

Et must-have i enhver garderobe

Sweatshirtens oprindelse går tilbage til Anden Verdenskrig. Siden da har denne beklædningsgenstand udviklet sig og viser os nu en større alsidighed. Den bruges ikke længere kun til sport, den kan kombineres med næsten alle slags tøj, så længe du ved, hvordan du får mest muligt ud af hvert enkelt tilbehør.

Da det er en beklædningsgenstand, der hele tiden ændrer sig, opstår der mange tvivlsspørgsmål, når det gælder om at købe den, der passer bedst til vores smag. Følg vores tips for at vælge den sweatshirt, der passer bedst til din stil:

  • Det evige spørgsmål: med eller uden hætte?: Sweatshirts med hætte er mere praktiske og meget varmere, fordi de giver dig mulighed for at beskytte dig selv i tilfælde af dårligt vejr.
  • Bedre uden lynlås: Nogle mærker vælger at tilføje en lynlås til deres hættetrøjer. Vi synes dog, at den ser mere formel ud uden den, og den mister sin essens, fordi den kommer til at ligne en tynd jakke.
  • Til minimalisten: Vi siger altid, at "less is more". Hvide, grå eller sorte sweatshirts med små mønstre ser godt ud til ethvert outfit. Da de er mere "neutrale" farver, kan du kombinere dem med mange andre beklædningsgenstande, så de bliver en basis.
  • Og for de kreative er der fuld farve: Hvis vi ønsker, at vores look skal have vægten af vores look på sweatshirten, så lad os give den farve. Resten af det tøj, der passer til den, bør være i mere neutrale toner, så sweatshirten passer sammen med resten af tøjet.

Ændre dit look

Afhængigt af de beklædningsgenstande, som du kombinerer sweatshirten med, vil dit outfit se mere afslappet, sporty, elegant, trendy ud... Det er de looks, som vi mener, at det kan være mere nyttigt at bære i hverdagen:

  • Det mere sporty look: Selv om du nu kan kombinere dem med alle slags tøj, er det typiske outfit normalt mere sporty. Strømpebukser eller leggings er perfekte til en sweatshirt. Det er en mere afslappet stil og samtidig en af de mest valgte til hverdagsbrug af mange berømtheder.
  • Et mere elegant touch: Der er også dem, der kombinerer jakkesæt eller nederdele med denne beklædningsgenstand. Det vigtigste er at vælge alle beklædningsgenstande godt og at holde de samme toner. Normalt spiller sweatshirten en særlig rolle i denne type look, fordi den normalt bæres over en åben frakke. Især rørskørter er særligt velegnede til denne type beklædning.
  • Klassisk, men afslappet: Hvis der er én beklædningsgenstand, der passer til sweatshirten, så er det denim. Uanset om det er ripped jeans, jeggings eller skinny jeans, er det ligegyldigt, hvilket du vælger, for de passer alle sammen godt sammen. Det er også et af de mest praktiske og behagelige looks at have på både på arbejde og i byen.

Dette er blot nogle få eksempler på, hvordan du kan få mere ud af dit outfit. Men hvis du virkelig ønsker at skille dig ud inviterer vi dig til at besøge vores hjemmeside, hvor du kan finde vores mest personlige sweatshirts med fotos, design, sætninger... Du vil kunne skabe eksklusive sweatshirts lige som du ønsker. Vi venter på dig!

Personaliserede sweatshirts