De bedste gaveideer til langdistanceforhold

Det er svært at have en vigtig person langt væk og ikke at kunne give vedkommende et knus, et kys eller tale med vedkommende personligt eller blot se på hans/hendes ansigt. Afstand bør ikke forhindre os i at vise, hvor meget vi elsker vores partner, kæreste, mand eller hustru.

Er du i et langdistanceforhold og vil du gerne give en gave, selv om du ikke kan give den personligt? Vi bringer dig her et par idéer, så du kan begynde at tænke over, hvordan du kan forkorte de mange kilometer, der adskiller jer. Husk, at en gave på afstand er den bedste måde at føle at en person er tæt på dig.

Vi ønsker, at du skal føle at du er tæt på den person du holder mest af, uanset hvem det er. Selvfølgelig betyder ens partner noget helt specielt.

Hos Wanapix kan du bestille et af vores personlige produkter og sende direkte til modtageren, uden at skulle forlade din sofa. Modtageren vil aldrig vide, hvor meget gaven har kostet dig, fordi vi aldrig vedlægger fakturaer eller kvitteringer i ordren. Du kan med ro i sindet designe og personalisere en personlig gave, som han eller hun helt sikkert vil elske.

Tre gaveideer til langdistanceforhold

Her giver vi dig tre ideer, som vi ved vil blive et hit i sig selv.

En af de mest populære gaver på vores hjemmeside er personlige dørmåtter, du kan lave en dørmåtte med dig og din partners navn. Det vil være en sød og romantisk måde at vise at du ikke kan vente på, at bo sammen med ham/hende og at du i hans/hendes hjerte allerede er flyttet ind. Vælg et af vores mange designs og gør det til dit helt eget på få trin.

En anden idé, som vi tror er et sikkert hit, er 3D-lampen. Disse personlige lamper er et super originalt og sjovt dekorativt element og er den perfekte gave til enhver lejlighed, uanset om det er jul, mors dag, fars dag, Valentinsdag osv. Indret din yndlingspersons hjem med denne tredimensionelle lampe.

Fotos er altid et sikkert hit, og hvis du også ønsker, at denne særlige person skal kunne tage din gave med overalt, er dette den perfekte gave, nemlig filmrulle nøgleringen. Det er en nøglering i form af de gamle filmruller, som du kan personliggøre med op til 10 fotos. Forestil dig at sende denne nøglering til din partner, der bor langt væk, med jeres 10 yndlingsfotos. Du vil helt sikkert få personen du elsker mest, til at få tåre i øjnene.

Fødselsdagsgaver i langdistanceforhold

Der er folk, der stadig fejrer deres fødselsdag med samme entusiasme, som da de var små, og andre, der ikke lever den med så megen entusiasme, fordi de ikke kan lide at blive voksne, men... Hvem kan ikke lide at modtage en gave på sin fødselsdag?

På vores hjemmeside finder du mere end 1000 ting, som du kan personliggøre, som du vil, for at overraske din partner, der garanteret er helt vild med at fejre fødslesdag.

Og hvis du eller han er en mere simpel person og du leder efter en mere enkel gave, en detalje, der ikke kræver en stor økonomisk indsats, kan du også sende et personligt kort. Du skal bare tænke over, hvad du vil skrive, og personliggøre hver side af papiret, som du vil. En følelsesladet og personlig sætning vil altid være en succes, som vil begejstre modtageren.

Du kan også tilføje disse personlige kort til alle pakker, så han/hun ved, hvem der har sendt gaven. Har du valgt at give en personlig dørmåtte, men vil du gerne have, at de ved, hvem der har sendt gaven? Vælg et af vores kort, personliggør det med en fin sætning og fortæl dem, hvor meget du elsker dem med din personlige gave.

Det er altid et godt tidspunkt at give en gave i et langidstanceforhold

Når der er kærlighed til en person eller et menneske, betyder afstanden ingenting. Det er altid et godt tidspunkt at vise dem, hvor vigtige de er i dit liv med en personlig gave, selv om der er lang imellem jer.