Det skal du have med i pusletasken

Når du tager hjemmefra med din baby, er det vigtigt at have en taske med alt det, som dig og baby skal bruge. Det handler ikke om at have hele hjemmet på skulderen, men om at have de ting, som din "arving" måske får brug for, når der rent faktisk er brug for det. Her er vores liste over de vigtigste ting, som du skal pakke i pusletasken, når i er ude hjemmefra længere tid af gangen, eller ude at rejse.

Pusletaske eller rygsæk?

Inden du tager hjemmefra, er det første du skal gøre at beslutte, om du foretrækker at tage en taske på ryggen eller en pusletaske på skulder med til at have alle tingene i. I begge tilfælde bør du vælge noget komfortabelt, der kan rumme alt det, som i skal bruge. Tænk på dit barns behov, men også på dine egne. Glem aldrig en flaske vand og snacks. Husk, at det er vigtigt at være velernæret for at være den bedste udgave af sig selv. Det gælder både for dig, men også for baby En af vores yndlingsidéer, når det gælder organisering af din pusletaske- eller rygsæk, er at have forskellige afdelinger i tasken. Hvis du godt kan lide at have styr på det hele, er det nok en god idé, at bruge mindre beholder såsom toilettasker, kosmetikpunge og andre poser, så det er nemmere at have styr på tingene, hvilket i sidste ende gør det nemmere at finde dem, når du skal bruge dem. Alternativt kan du have flere tasker med på farten, men det er heller ikke løsningen, da det bare er nemmere, at have en taske med.

Glem ikke...

Når du tager hjemmefra, tjekker du normalt dine lommer for at sikre dig, at der ikke mangler noget. Med et barn tager det tjek lidt længere tid. Når du har besluttet, hvilken taske du vil bruge som pusletaske, er det tid til at tænke grundigt over, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for.

Det var lidt om de vigtigste ting, du skal huske, når du står og skal ud af døren sammen med din baby.

Hvilke ting plejer du at huske, når du skal ud af døren med dit mindste barn?