Ideer og inspiration til indretning af et babyværelse

Det bedste øjeblik i forældres liv, er nok når deres børn, kommer til verden. Inden baby bliver født, er det en god idé at være på forkant, og gøre de fleste ting klar: deres tøj, accessories, legetøj.. Kort sagt, alt hvad de har brug for, for at gøre deres babyværelse klar. Nedenfor vil vi give dig nogle originale idéer til indretning af et babyværelse.

Dæmpede farver: Nøglen til et hyggeligt værelse

Valget af farver på babyværelset er meget vigtigt. Afhængigt af den farve, du vælger, kan det have en negativ eller positiv indflydelse på babys humør. Det er derfor nødvendigt at overveje, hvilke farver der er de mest behagelige til deres babyværelse. De farver, der anbefales mest af feng shui, hvilket er neutrale farver såsom offwhite, perlefarve osv. Hvis du beslutter dig for at male rummet i disse toner, kan du bruge dekorative elementer til at tilføje en masse farve. Pastelfarver har tendens til at være de mest populære blandt mødre og fædre. Lyseblå og lyserødt er også perfekte bløde farver, der bringer ro og sindsro til barnet.

Hver farve er sin egen, og vi skal derfor også forsøge at lede efter de toner, der giver en følelse af en blød lysstyrke, så rummet bliver mere muntert. Vinyler, tavler og tegninger væggen er også et tilbagevendende element, når man dekorerer væggene i babyværelset. Når vi vælger sådanne neutrale og lyse toner, er det almindeligt at bruge disse elementer til at fremhæve farverne. Du kan også manuelt lave mobiler af filt, stof og alt andet, du kan finde på. De ser særligt flotte ud, og din baby vil falde i søvn ved at kigge på dem.

Hvilke møbler skal du købe?

De vokser hurtigt, så det er vigtigt at tænke meget grundigt over, hvilke møbler der bliver nødvendige. Der er nogle møbler, som du kun får brug for i en meget kort periode, så du kan undvære dem og vælge andre mere økonomiske muligheder. Du skal huske på, at deres værelse vil være under konstant forandring, indtil de går fra barneseng til seng. Du skal være forberedt og kigge efter de bedste priser i forvejen. Skiftebordet er et af de møbler, der fylder mest, og som du nok hurtigst skal af med.

På den ene side kan du købe et transportabelt badekar og et foldbart skiftebord, som du kan sprede ud på sengen, sofaen eller bordet, hver gang du skal skifte dit barn. Værelset bliver mere rummeligt, og du vil kunne vælge andre møbler, som dit barn får brug for meget længere. Hylder og skabe er et must på babyværelset. Du kan vælge hængende hylder for at spare plads, samt bruge kasser, som du kan oprette forskellige afdelinger med og organisere alt, hvad du har brug for til deres pleje. Hvis værelset er meget rummeligt, skal du ikke tænke dig om to gange og skabe et lille legeområde til ham. Du kan tilpasse det efter deres alder, så det bliver deres yndlingshjørne, hvor de kan have det sjovt og udvikle deres kreativitet.

Balance i indretningen

Du vil modtage en masse gaver i forbindelse med din babys fødsel, men det betyder ikke, at du behøver at omdanne deres værelse til en gavebutik. "Less is more", så søg efter en balance mellem farver, møbler og dekorative elementer. På en sådan måde, at dekorationen ikke er overflødig. Vi anbefaler tre must-have elementer til dit babyværelse:

Rullegardiner med dit eget design.

Fødselsbilleder til at dekorere deres værelsemed. Med disse personlige produkter kan du få dit barns værelse præcis som du ønsker det, og præcis som du havde planlagt det. Du har mange flere varer på vores hjemmeside, hvor du finder alt, hvad du har brug for til at fuldende indretningen:

Dekoration til børneværelset