Personaliserede sokker med dit ansigt

Selv om sokker næsten ikke er synlige i vores daglige outfit, er det blevet mere og mere moderne i de senere år, at have moderigtige sokker på. Grunden er selvfølgelig, at der findes millioner af forskellige farver, mønstrer og måder man kan kombinere dem, med resten af ens outfit eller look på. Men havde du nogensinde forestillet dig at lave personlige sokker med dit eget ansigt trykt på sokkerne? Det er nu muligt.

Personlige sokker er på mode

Livet er for kort til at gå med kedelige sokker. Det må have været tanken hos den første person, der tænkte på at lave sine egne sokker.

Ikke flere ensfarvede, mørke sokker. Nu handler det kun om at have sjove sokker på fødder. Isærpersonlige sokker med ansigter!

Hvis du har et vigtigt event på vej, f.eks. en fødselsdag, et jubilæum eller endda jul, har du ingen undskyldning for at overraske med et originalt produkt. 

Sokker er og bliver en af de bedste gaver, uanset hvem de er til. Alle kan have originale sokker på med et særligt design.

Og det faktum at de er personlige, betyder, at du kan personalisere designet til den pågældendes smag eller hobbyer. Er det til en sportsfan eller en, der elsker dyr? Prøv at lave et par personlige cykelsokker eller endda sokker med ens hunds ansigt - en unik gave til alle!

Lav dine egne sokker med ansigter

Du ved allerede, at sokker i dag er blevet til et nyt modetilbehør, men hvis du er en person, der elsker at være kreativ og tage skridtet videre, må du ikke gå glip af muligheden for at lave personlige sokker med dit eller din families og venners ansigt.

Du vil ikke kun være på mode med moderigtige sokker, men dine kære vil også være med dig, uanset hvor du går hen.

Er det snart mors eller fars dag, og ved du ikke, hvad du skal give dem? Efterlad dem med åben mund og polypper med personlige sokker, der har billeder af deres børn. 

Det er endda en ideel gave til Valentinsdag! Lav matchende sokker til din partner med dine billeder, så I altid ser godt ud sammen.

Hvordan personliggør du sokker med dit ansigt?

Du skal blot gå til produktsiden og gå videre til online redigeringsværktøjet. Derefter vælger du bare det sjoveste foto, du vil have trykt på dine sokker.

Hvis du er inspireret, kan du lave dine egne sokker fra bunden, men hvis du vil være på den sikre side, tilbyder vi også skabeloner, hvor du blot skal uploade et eller flere billeder og derved automatisk skabe dit personlige design.

Afhængigt af personen du vil give dem i gave til, skal du også tage hensyn til de forskellige størrelser og modeller.

Vær med på moden og design et par personlige sokker med ansigter eller dit eget fjæs!


Personliggør dine sokker nu!