Sådan laver du dit eget personlige stempel

I denne artikel vil vi på den ene side vise dig, hvordan vores personlige stempler ser ud. Og på den anden side, hvordan du hurtigt og nemt kan lave dit eget personlige stempel fra vores online shop.

Hvordan er vores stempler?

Vores stempler er fra COLOP-mærket, inden for deres EOS-produktlinje. Et stempel fra denne serie er et mikroporøst stempel med et moderne og ergonomisk design. Stellet på stemplet er fremstillet af mindst 50 % genbrugsmateriale, så det er et produkt, der er fremstillet med ideen om at passe på miljøet.

Stemplerne har en beskyttelseskappe, der er placeret over gummiet for at forhindre udtværing. Hvis du ønsker at genindfarve dem, kan du gøre det nemt og rent.

De er automatiske stempler. Det betyder, at ved blot at trykke på dækslet, bliver den del, der skal stemples, blækket af sig selv, og den bliver stemplet jævnt på papiret (eller et andet materiale) uden at efterlade flere blækmærker end andre. På denne måde bliver stemplingen hurtigere og nemmere, fordi designet bliver perfekt stemplet på bare et tryk.

På vores hjemmeside kan du personliggøre et gummistempel med et design efter eget valg. I løbet af få dage sender vi den til dit hjem.


Personlige gummistempler med dit design

Det første skridt er at vælge en model, da vi har 5 forskellige personlige gummistempler (4 rektangulære og 1 rundt) og også 3 tekstilstempler, dvs. som er velegnede til at stemple på tøj eller stof.

En indledende præcisering: Når du personliggør dit stempel, skal du huske, at der er 2 dele, der skal personliggøres:

Hvad du vil stemple: På den ene side kan du naturligvis personliggøre gummiet, dvs. hvad du vil stemple på papir, karton eller en anden kompatibel overflade. Husk, at denne del vil være monokromatisk, for når designet trykkes, vil det blive vist i blækkets farve. Der er 3 blækfarver at vælge i mellem: du kan vælge mellem sort, rødt eller blåt blæk, når du bestiller dit personlige stempel.

Indpakning: På den anden side er stemplets indpakning personlig. Det vil sige, at den plastdel, hvor stemplet holdes, har 2 sider. På den ene side, som fylder ca. halvdelen af pladsen, sætter vi det design, du har personliggjort, på gummidelen. Det gør vi, så du uden at skulle stemple stemplet straks kan identificere det design, som stemplet har. På resten af kassen kan du tilpasse den med det, du ønsker. Du kan enten bruge det samme design igen, eller du kan tilføje et andet billede, foto, tekst osv. I dette tilfælde ses det i fuld farve, da denne del ikke er den del, der er på gummiet, som skal stemples.

Når dette er blevet afklaret, er processen meget enkel. I vores Online Editor har du værktøjer til at uploade dine billeder eller skrive tekster. Derefter kan du redigere alt: ændre størrelsen på billederne, dreje dem, flytte dem osv. Og hvad angår teksterne, kan du vælge mellem de mange skrifttyper, vi tilbyder, ændre størrelsen, placere dem, hvor du vil, osv.

Du vil altid kunne se et eksempel på både stempel og hylster i højre side af skærmen. Sørg for, at det ser ud som du vil have at det skal se ud. Når du mener at du er færdig, har du mulighed for at se et eksempel på, hvordan det kommer til at se ud i forhåndsvisningen.

Til sidst er der kun de typiske trin tilbage: Læg produktet i kurven, udfyld dine forsendelsesoplysninger, vælg betalingsmetode, og når du har gennemført betalingen, kommer ordren ind i vores system, og vi fremstiller den så hurtigt som muligt. I løbet af få dage har du dit stempel hjemme! Husk at du kan betale med MobilePay på vores hjemmeside.


Lav mit eget personlige stempel nu