Sådan pakker du pænt gaver ind med gavepapir

Det siges, at det første indtryk er vigtigt. Endnu mere, når det handler om at give en gave til en person, du elsker. Det er ikke nok bare at give den. Det er vigtigt at gøre noget ud af indpakningen. Gaveindpakning er kun noget, der holder i få sekunder, da det som altid bliver revet og flået i stykker, for at få gaven til syne. Hvis du har brug for lidt inspiration, vil vi give dig nogle idéer til original gaveindpakning. Afhængigt af årstiden og gavetypen kan du være mere eller mindre kreativ. Det er en måde at vise den anden person, at du har lagt tid og kræfter i deres gave. Vi har masser af ideer, men vi kunne rigtig godt tænke os at inddele dem efter begivenhed: julegaveindpakning, fødselsdagsindpakning, valentinsdagsindpakning, jubilæumsindpakning og Gavepapir til børnegaver - Find kuglepen og papir og notér vores idéer ned!

Et strejf af jul

Rød, grøn og guld er perfekte julefarver. Selv butikkerne vælger disse farver. Men ud over papiret kan du lave en julet indpakning, der skiller sig ud fra de andre:

Den bedste indpakning til en fødselsdagsgave

På fødselsdage har du mere kreativ frihed, når det gælder om at pakke gaver ind på en original og sjov måde. Her kan du tage hensyn til deres personlige smag. Her er vores idéer til original gaveindpakning trin for trin:

Den mest romantiske gaveindpakning

De romantiske datoer som par er meget vigtige. Jeres årsdag eller Valentinsdag er blot nogle få, der bør markeres i kalenderen. Ved særlige lejligheder har du brug for gaver og derfor også romantisk indpakning. Her er vores idéer til at få din partner til at forelske sig i din gave:

Find din barnlige side frem

Hvis der er en indpakning, der ikke holder længe, så er det gaveindpakningen til de små. De er meget begesjtret for at se, hvad der er inde i pakken. Overrask dem med børneindpakning. Gør noget kreativt ud af gavepapiret, og lad gaven tale for sig selv. Måske kunne det være sjovt at lave gavepapir med ansigt eller med eget billede

Dette er blot nogle få idéer til at pakke dine gaver ind på en anderledes måde. Tør du pakke dem ind på denne måde? Send os gerne et billede af din gave!