Sådan giver du dine billeder et vintage-look

Det er svært at få et billede rigtigt første gang. Selv professionelle har brug for at retouchere og gøre dem flottere. Her er nogle tips til, hvordan du kan redigere billeder for at give dem forskellige effekter: effekten at af se gammelt ud, retro-stil og meget andet... Uanset om du har en mobiltelefon eller et professionelt kamera, skal du redigere dine billeder. Foretag små retoucher for at fremhæve kompositionen af billederne. Og til dette behøver du ikke at vide så forfærdelig meget om redigering af billeder. Det vigtigste er egentlig bare, at du har de rigtige værktøjer.

Mobil fotoredigering

For hver dag der går, har kameraerne på vores smartphones en højere kvalitet. Det giver os mulighed for at tage bedre billeder uden at skulle have et professionelt kamera med os. Med apps kan vi endda redigere dem fra selve mobilen og uploade dem til vores sociale netværk. Vi har mange yndlingsapps til fotoredigering, og her er blot nogle få af dem, som vi anbefaler, at du kan bruge til at redigere dem:

Rediger fotos med effekter

Rediger fotos med effekter

Med disse værktøjer på vores mobil er det meget nemmere at udføre fotoretouchering og generel redigering. Hvis du foretrækker at gøre det på din computer, er Photoshop, Lightroom eller Gimp de mest anvendte og bedste programmer. Uanset om du beslutter dig for at bruge computeren eller mobilen, skal du huske at tage hæjde for en række ting, som du kan ændre for at opnå specielle effekter til fotos. Vær opmærksom på det:

Dekorer dit hjem med vintage billeder

Hvis du har fået noget ud af disse råd, er det tid til at gøre brug af dem og begynde at få en flot stil, på dine billeder. Og hvorfor ikke lave en hel masse billeder med retro stil?

Udsmyk væggene i dit hjem med retro eller gamle billeder. Med fotolærreder vil det se fantastisk ud, men det er også muligt at vælge mellem andre produkter:

Gå til hjemmesiden