Sådan indretter du med du pyntepuder på sengen

Sengen er nok det vigtigste element i soveværelset, og derfor er det nødvendigt at vælge den helt perfekte dekoration for at skabe harmoni mellem sengen og de andre ting, der står i soveværelset. Ud over sengetøjet er puderne det vigtigste element i indretningen af en seng, og i dette tilfælde anbefaler vi, at du bruger personlige puder. Afhængigt af sengens størrelse har du brug for flere eller færre puder. For senge på 1,50 m er det ideelle ikke at fylde sengen op med for mange puder og at vælge højst fire puder.

Og hvor går grænsen så, hvis sengen er større? Vi anbefaler, at du ikke lægger mere end seks puder på sengen, da det både kommer til at være ubehageligt og overdrevet. Her er vores foretrukne rækkefølge, som du kan placere puderne i i:

  • Første række: Placer puderne først, så de kan fungere som støtte og base for resten af puderne, der følger efter.
  • Anden række: oven på puderne lægges to store firkantede puder. Vælg en 50x50 cm pude i kunstlæder eller en 55x55 cm pude i polyester, satin eller panamapuder. Med hensyn til personaliseringen af puderne, kan du vælge nuancer og teksturer, der ligner farverne på sengetæppet, lagenet eller farverne i soveværelset.
  • Tredje række: For at de ikke skal hobe sig op på hinanden, er det bedre at ændre både størrelse og form. Derfor vælger vi nu rektangulære modeller i en lidt mindre størrelse. Du kan stadig bruge de samme farver som i den anden model, men denne gang med lysere toner, f.eks. Bliv ved med at ændre tonerne i den kromatiske skala, så den visuelle effekt er original, uden at skille sig for meget ud.
  • Fjerde række: Ifølge vores layout er dette den sidste række, men du kan altid tilføje en mere. I dette tilfælde giver vi plads til de mindre modeller eller modeller med en anden form, f.eks. en rund model eller en hjerteformet pude. Det er de to sidstnævnte, der vil skille sig mest ud, så sørg for at vælge den bedste personalisering. Her kan du være meget mere kreativ og f.eks. skrive dine initialer eller en fin sætning.

Dette er vores forslag, men det er selvfølgelig altid op til dig, at vælge den personalisering og rækkefølge som du har lyst til, med vores forskellige modeller. Du kan også lege meget med personaliseringen, så resultatet bliver unikt og originalt. Begynd at skabe dine egne puder og få din seng til at tale for sig selv.

Design din personlige pude nu