Garanteret levering på Fars Dag

Broderet vinterhue

vinterhue
112 kr.
Mængderabat

Farve
Detaljer
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Blød og varm hue af akrylmateriale. One size unisex, egnet til voksne og børn (fra +6 år).
 • Personaliseret med broderet navn i hvidt. Et varieret udvalg af farver.
 • Originalt design med hvid frontstribe og matchende tofarvet pompon.
 • Kan vaskes i vaskemaskine. Ikke egnet til tørretumbler.
 • ID: #16407-101631
 • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig vinterhue med broderet tekst

Hvis der er en beklædningsgenstand, der aldrig går af mode om vinteren, er det personlige huer. Flere og flere mennesker bruger dem, uanset alder, fordi det er et stykke tøj, der ser godt ud med næsten alt andet tøj. Når du skal vælge den model, du bedst kan lide, skal du ikke kun tage hensyn til, hvilken model der er mest moderne lige nu, eller hvilken farve der passer bedst til din frakke eller dit outfit den pågældende dag. Du bør også kigge efter en model, der er behagelig og nem at tage på.

Når det kolde vejr banker på døren, er huer det perfekte stykke beklædning, til at holde varmen uanset om du er ung, gammel eller bare i en god alder. I mange tilfælde kan det virke som en latterlig eller unødvendig beklædningsgenstand, men det er det i virkeligheden ikke, fordi hovedet er den del af kroppen, hvor vi mister mest varme, så denne beklædningsgenstand er perfekt til at beskytte dig mod de kolde vintre. Det er også den perfekte måde at fuldende dit look og give det en unik stil.

Vores nye personlige vinterhue er lavet af akrylmateriale, et varmt og blødt materiale med et meget originalt design. Den fås i et bredt udvalg af farver, så du kan vælge den farve, du bedst kan lide. Den har en hvid stribe foran og en tofarvet pompon, der matcher de samme farver som huen.

Du kan personliggøre den med dit navn eller et ord efter eget valg, og det broderes på den nederste del, lige ved panden. Kan vaskes i maskine (højst 30 grader). Ikke egnet til tørretumbling eller strygning.

Personlig hue med broderet navn

Årsager til, at din nye personlige hue vil blive din bedste ven

Der er mange grunde til, at en hue om vinteren er den bedste løsning. Men her er blot nogle få, så du kan se alle de fordele, som en personlig beanie har.

 • Den holder dig varm om vinteren: vinterhuer er nødvendigt om vinteret, på de kolde dage. De beskytter dit hoved mod vejret og forhindrer, at din kropstemperatur falder. Du vil kunne mærke forskellen, når du har den på.
 • Det øger elegancen: visuelt kan en hue give elegance og stil, til personen der har den på. Du skal blot finde en farve, der passer til lejligheden. I dette tilfælde vil det også påvirke det tøj, du vil kombinere det med. Vi er sikre på at det ikke vil gå ubemærket hen, når du tager din broderede hue på foran dine venner eller andre personer.
 • Det giver dig mulighed for at eksperimentere med din stil: en beanie er et af de typiske accessories, der kan kombineres med ethvert stykke tøj, uanset om det er sko, en taske, en jakke, et bælte osv. Nu kan du vove at eksperimentere med din stil ved at lave de kombinationer, du bedst kan lide. Du er sikker på at få et outfit, der tæller 10 ud af 10 stjerner.
 • De giver din stil et afslappet look: for hatte er ikke kun til at gå rundt i sneen med. Du kan også bære dem på dine gåture rundt i byen, når du skal til et møde med venner eller familie eller i din hverdag for at beskytte dig mod kulden. De bliver mere og mere trendy, så med vores personlige hue vil du være mere moderne end nogensinde før og samtidig kunne holde varmen.

Fordele ved at personliggøre din vinterhue

Hvis de rige og berømte kan have en beanie på hver dag, så kan du også. Og det bedste er at du kan personliggøre den, og give den et unikt touch som de rige og berømte sikkert ikke har, på deres huer. Vi er sikker på, at du tænker på fordelene ved at få din hue personliggjort. Hvem har ikke mistet sin hue blandt alle vennernes huer? Nu er din hue i sikkerhed, og den vil aldrig blive væk igen, da den vil have dit navn på, så der ikke sker nogen forvirring.

Det er også en perfekt mulighed for en original gave, da det ikke er det samme at give en simpel hue som en personlig hat med navnet på den pågældende person. Vi er sikker på, at det vil gøre dem meget glade. Det er en gave, der helt sikkert vil blive et hit, da ingen af dem er helt ens, og når en vare er et unikt produkt som denne, har den en særlig merværdi.

Nu skal du bare tænke på, hvilken farve eller hvilke farver du skal bruge for at fuldende dit look, og hvilket ord eller navn du gerne vil personliggøre huen med. Vi sørger for, at det huen vil se perfekt ud.