Gratis Fragt ved køb over 400 kr. (mere info)
Hvis summen af produkterne i din ordre er lig med eller mere end 400 kr. Gælder ikke særlige destinationer.
Du er i: Hjælpecenter > Jeg har allerede foretaget en bestilling > Foretag ændringer til min ordre

  Foretag ændringer til min ordre


Vi anbefaler at du kun modificerer/ændrer din ordre, hvis der er tale om et større problem, da ordreændringer er mere tilbøjelige til at generere problemer. Hvis du dog har brug for det, forklarer vi dig herunder, hvad du skal gøre:

I tilfælde, der kræver kontakt med os, vil vi forsøge at foretage ændringerne for dig. Dog kan vi ikke garantere at være i stand til at lave ændringerne, hvis produktionen af dit produkt allerede er startet, når vi læser din besked (ticket, chat, e-mail).

Ændring af leveringsadresse

Det er muligt at ændre leveringsadressen, forudsat at:

  • Ordren ikke allerede er pakket eller afsendt.
  • Forsendelsesomkostningerne til den nye adresse er de samme eller et mindre beløb.

For at ændre leveringsadresse, kan du kontakte os her.

Ændring af produkt

  • Det er kun muligt at foretage ændringer til et produkt, hvis de følgende betingelser er opfyldt:
  • Produktionen af produktet ikke er begyndt.
  • Det kan kun ændres til en variant eller model af samme produkt - F. eks farve. stof/tekstil type, finish, størrelse osv. Hvis du eksempelvis køber en kop med hvidt interiør, så kan det ændres til en anden farve. Det kunne også være farven eller trimmet på et forklæde.
  • Det nye produkt eller model, skal have den samme pris som det originale produkt, eller en lavere pris.

Hvis din ordre møder alle disse krav, så kan du kontakte os og anmode om at få foretaget ændringer til dit produkt. Husk at angive dit ordrenummer og information om ændringerne.

Ændring af antal eller enheder af et produkt

Hvis du vil:

Bestille flere enheder - Dette er desværre ikke muligt, da det indebærer ændring af betalingsbeløbet. Hvis du ønsker at bestille flere enheder af dit produkt, så anbefaler vi at du placerer en anden ordre hos os. Hvis du genbestiller en ordre med samme billede eller design, så kan du se hvordan man gør det her.

Reducere antal af enheder - Dette er muligt så længe fremstilling af din ordre, ikke er påbegyndt. Kontakt os med det korrekte antal du ønsker at bestille. Vi refunderer selvfølgelig differencen.

Redigér designet eller ændring af billede og tekst


Desværre er det ikke muligt. Vi anbefaler at du annullerer din ordre, og bestiller med det korrekte design eller billede.