Personlig juletræsstjerne af træ

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Flad stjerne til toppen af juletræet.
  • Materiale: træ.
  • Den kan nemt sættes fast på træet. Snor medfølger til at fastgøre den.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personlige stjerner til toppen af juletræet

Julen er en af de mest magiske og smukke tider på året, og et par uger før juleaften er det tid til at pynte hjemmet op. Nå først vi når den tid på året, skal juletræet selvfølgelig ikke glemmes! Der er ingen jul, uden et juletræ!

Alle juletræer er pyntet med pynt, julekugler, lys osv, men der er en ting, som aldrig må mangle: stjernen på toppen af træet. Stjernens placering er fundamental, da den jo skal sidde øverst i midten af træet.

Hvem elsker ikke at pynte juletræet? Vi elsker det, og vi ved at det er et højdepunkt at pynte juletræet, som minder os om da vi var små og pyntede op til jul, sammen med vores forældre. Momentet med at placere stjernen i toppen af træet er prikken over i'et på denne magiske dag, hvor træet pyntes.

Dertil har vi lavet denne artikel, som hele familien vil elske: personlige juletræsstjerner. Dette stykke julepynt, er et af de julepynt, der bedst repræsenterer julen og som man samtidig bare skal have i hjemmet.

Disse stjerner er lavet af træ, et perfekt materiale til dekoration af juletræet, da det giver et varmt, hjemligt, traditionelt og rustikt præg til juledekoration af dit træ og dermed af dit hjem.

Du kan vælge mellem to størrelser af stjerner; normalt, hvis træet er lille, anbefaler vi at du vælger den mindre, så den er symmetrisk og også holder bedre. Til større træer er det tilrådeligt at vælge den største stjerne.

Nu bliver højdepunktet endnu mere kolossalt, hvis det er muligt, for det er ikke det samme at sætte en hvilken som helst stjerne, som at sætte en stjerne på træet, der er personlig. For eksempel med en særlig sætning som: "Hvor som helst, men altid sammen"; eller “Familien Jørgensen", så de ved, at det er din families juletræ.

Den perfekte personlige topstjerne til dig

I denne kategori finder du en masse designs, som vi har tænkt på for at gøre valget af din julestjerne meget nemmere. Du har til din rådighed skabeloner, som du kan ændre i enkle trin. Du kan ændre navne, efternavne, ændre sætninger eller citater, tilføje et foto, eller hvad du nu vil.

Og hvis du ønsker noget personaliseret, et design skabt specielt til dig med vores online redigeringsværktøj, kan du skabe din personlige stjerne til træet fra bunden, du skal bare gå i gang og give din kreativitet frit løb. Så snart vi modtager din ordre med dit personlige design, så tager vi os af at personalisere juletræsstjerne.

Hvorfor sætter vi en stjerne på toppen af juletræet?

Stjernen er det lysende symbol, der førte de hellige konger til Kristus, og var i mange år et tændt lys, der blev placeret øverst på juletræerne, som stod under kirkernes verandaer. Men på grund af brandfaren ved at have et tændt lys på et træ, som let kunne antændes, blev det tændte lys ændret til en gylden stjerne.

Traditionen tro og som en påmindelse om, at det var en fødselsdagsfest, blev det yngste medlem af familien, selvfølgelig med hjælp fra en voksen, bedt om at placere den øverst på træet.

Alle husstande følger en eller anden tradition, men det er klart for os, at julen er en tid på året, hvor vi tilbringer kvalitetstid sammen som familie, og det er mere værd end noget andet.

Ved du allerede, hvordan stjernen på dit træ skal se ud i år? Gå ind på vores hjemmeside, tilpas stjernen efter din smag, og gå ikke glip af den, for det er helt sikkert den perfekte stjerne til dig.