Personligt børnetæppe

tæppe
299 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 5 min.

Detaljer
  • Størrelse: 100 cm (bredde) x 70 cm (højde) x 0,5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Overmateriale: tekstil. Bundmateriale: gummi.
  • Let afrundede hjørner.
  • Kan vaskes i hånden i varmt vand.
  • ID: #13903
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt tæppe til børne- eller teenageværelset

Det personlige tæppe til børn er den perfekte tilføjelse til dit barns værelse. Takket være størrelsen af tæppet giver det et behageligt sted at lege og slappe af på. Tæppets overside er af tekstil, og bagsiden er lavet af skridsikker gummi for at give ekstra sikkerhed.

En af fordelene ved at bruge et tæppe på børneværelset er, at det isolerer fra gulvet, hvilket især er en fordel i vintermånederne, hvor gulvet kan være koldt for et barn, der leger direkte på gulvet. Det er også meget mere behageligt at sidde eller ligge på et tekstiltæppe end på et hårdt gulv.

Dette personlige ungdomstæppe er unikt, da det kan personliggøres med et hvilket som helst foto, design, billede eller navn på barnet. De kan f.eks. være udformet med brætspil, som børnene kan lege på, eller med veje til leg med barnevogne, eller som en stor fodbold- eller basketballbane. I vores online butik, tilbyder vi dig flere foruddesignede skabeloner, så du kan vælge den, du bedst kan lide, og redigere den med dit barns navn, fotos eller de elementer, som du kan tilpasse i hvert design. Hvis du foretrækker det, kan du også starte med den tomme skabelon for at skabe et design 100 % efter din smag.

Ud over at give komfort og et personligt præg er dette tæppe holdbart og nemt at rengøre. Den kan vaskes i hånden i varmt vand. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og kan tåle daglig brug og ridser fra legetøj.