Fire originale måder at hænge fotos op på væggen på

Når vi tilbringer meget tid på et bestemt sted, ønsker vi selvfølgelig at føle os godt tilpas og have det hyggeligt. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man vælger farver, møbler og især udsmykningen af det pågældende rum eller rum skal vælges. Vi elsker at samle minder i form af fotografier og sprede dem rundt omkring i rummene. Derfor vil vi give dig fire idéer til ophængning af billeder derhjemme, som du vil elske, og som du vil prøve nu.

PrinTiles, revolutionen inden for boligindretning

Fotocollager er altid et perfekt indretningselement, så lad ikke nogen fortælle dig, at de ikke er på mode længere, for de fungerer fantastisk som dekoration. Det består i at fordele forskellige fotografier på en overflade og arrangere dem på forskellige måder: oven på hinanden, i form af et hjerte, tilfældigt eller efter en fælles tråd, der giver mening til hele rækkefølgen af billeder. Den bedste løsning, når du dekorerer med fotocollager, er PrinTile. Disse 20x20 cm store billeder er ultralette og kan fastgøres på væggen uden huller takket være klistermærkerne på bagsiden.

Dette gør det meget mere behageligt, nemmere og sikrere at dekorere med dem. Ideelt set bør du først vide, hvor meget plads du har til rådighed, og afhængigt af dette skal du vælge det antal printiles, som du vil dekorere rummet med. Når du ved, hvor mange der skal indgå i din sammensætning, skal du samle dine yndlingsbilleder og udvælge dem til hver af dine PrinTiles. De er trykt i fuld farve, men du kan redigere dem på forhånd og gøre dem monokrome for at få et mere klassisk udseende til dem.

Minder på klemmer

Alle værelser har deres egen særlige atmosfære, som adskiller sig fra resten af rummene i et hjem. Detaljerne er vigtige, så du kan føle dig godt tilpas, fordi du kommer til at tilbringe tid i det hver dag. Billeder og spejle er et perfekt supplement til dine vægge, fordi de bringer balance. Indretning med billeder er stadig alles foretrukne måde at dekorere på, fordi det er måden at give det dit mest personlige præg på. På det seneste er det blevet en trend at dekorere med snore, og her er nogle af vores idéer:

Leg med sammensætning og størrelser

Det er afslappende at se på en perfekt komposition, hvor hvert element er på sin plads. Det samme gælder for indretning: Møbler, billeder og farver skal kombineres godt med hinanden, så ingen af dem bryder den harmoni, de skaber som helhed. Billeder på lærred opfylder dette krav, og du kan gøre det på forskellige måder som disse:

Klokken har slået billede!

Kukure er en saga blot en saga blot en ting fra fortiden. Nu er der mere innovative måder at fortælle klokken på - gør det med fotos! Udskift det klassiske talur og design et vægur med fotos på en meget enkel måde. Det bedste format til at gøre dette er med lærred, fordi billederne har en højere kvalitet, og det vil se meget bedre ud. Vi anbefaler den mindste størrelse (15x20 cm), men du kan vælge den størrelse, du ønsker, afhængigt af den plads, du har. Du kan lave uret på to forskellige måder: du kan placere tolv fotos rundt om det med angivelse af hver time eller kun fire med angivelse af hvert kvarter.

Du kan tilføje billeder som du kan lide, tilfældigt, med din familie eller i en rækkefølge, f.eks. Du kan også lave det tematisk: et sted, du elsker, med figurer fra din yndlingsfilm eller -serie. Ideerne er uendelige. Det næste skridt er at købe urmekanismen. Når det er hængt op, skal du kun arrangere fotolærredet omkring det. Søg efter en stor væg i et hvilket som helst rum i dit hjem, dog helst i stuen, fordi det vil tjene som dekoration og dække en hel væg på en anderledes måde. Der er mange forskellige måder at give dit hjem dit personlige præg på det. På vores hjemmeside finder du mange flere produkter til at passe på hver eneste detalje i dit hjem til mindste millimeter, gå ikke glip af dem!

Kunst og udsmykning