Sådan annoncerer man en graviditet

Når en baby kommer til verden, er det noget helt særligt. Et sådant øjeblik kan ikke forklares med ord, og når ordene ikke kan bruges til at beskrive lykkefølelsen, er det bedste at handle. Hvordan fortæller man, at man er gravid, og hvornår? Det er op til dig at beslutte, men der er mange måder at gøre det på. Hvis du har brug for inspiration, giver vi dig her nogle ideer til hvordan man annoncerer en graviditet.

Fotos til at annoncere graviditet

Med udbredelsen af sociale medier er mange mennesker begyndt at bruge fotografering som en måde at annoncere deres graviditet på. Og her er originalitet og fantasi i højsædet. Ideen er at tage et billede, som vil være et evigt minde som en souvenir af det øjeblik. Der er mange muligheder. De mere klassiske mennesker, der vælger det typiske ultralyd, og de mere moderne, der bruger tegninger og symboler. Med en blanding af begge dele kan du lave noget meget originalt og sjovt. Her er vores anbefalinger:

Sådan fortæller du familien, at du er gravid

At annoncere din graviditet for bedsteforældrene og hele familien er et øjeblik, der skal være velovervejet. Sådan fortæller du den glædelige nyhed: I skal være bedsteforældre!!!! Hvis du foretrækker at gøre noget mere diskret og klassisk, kan du indramme ultralydsscanningen i en lille ramme, pakke den ind i smukt papir og give den til dem. En anden god og diskret måde er med en æske. Læg en personlig genstand i en lille æske: en sutteflaske, sutteklud, body til en baby... Uanset hvad du beslutter, bør det bære budskabet om at du er gravid. Balloner er også et tilbagevendende produkt ved denne type af lejligheder. Læg en besked i den, og når den sprænger vil beskeden om gravidieteten komme til syne. Det kan eventuelt være med konfetti af blå eller lyserød farve, hvad enten der er tale om en dreng, eller en pige.

Sådan kan du se, om det er en dreng eller en pige

En af de perfekte lejligheder til at annoncere barnets køn er ved et baby shower. Denne slags fest er meget speciel, fordi du samler alle de mennesker, du holder af, så de kan opleve et unikt øjeblik sammen med dig. Hvis du beslutter dig for at holde en fest af denne type, er dekorationen og de elementer, du inddrager i den, afgørende for annonceringen. Personlige produkter er ofte perfekte gaver til denne slags arrangementer. Du kan eventuelt lave balloner med konfetti i: blå eller pink/rød. Når dine slægtninge sprænger den, ved de, om det er en dreng eller en pige. En anden måde er ved hjælp af en piñata, selv om idéen er den samme: fyld den med farvet konfetti eller læg en besked ind i den. Der er uendeligt mange originale måder at sige, at du er gravid på. Det kan endda gøres med mad, naturligvis personlig. Overvej også om en "surprise kage", hvor farven på indersiden enten er lyserød eller blå, når du åbner den.

Gaver til den vordende mor

Gaver til baby og mor er et must. Når en person du kender skal være mor, er det almindeligt at give gaver med barnet i tankerne, så de har alt det de har brug for, når barnet kommet til verden. Personlige gaver er en perfekt detalje, fordi du kan designe dem helt efter dit eget ønske. Vi anbefaler disse tre produkter, som med garanti vil blive et hit:

Personlige hagesmække

Personlig baby pyjamas

Hvis du har brug for flere gaveideer, kan du besøge vores hjemmeside, hvor du helt sikkert kan finde den perfekte gave til den kommende mor:

Gaver til gravide