Gaver til Gravide

Personlige gaver til gravide

Et af de mest særlige øjeblikke i livet er at bringe et barn til verden. Det er en unik fornemmelse af uovertruffen lykke, det er derfor det er vigtigt at overraske den fremtidige mor med gaver. Men ikke bare enhver form for gave til gravide kvinder vi går skridtet videre og foreslår, at du designer dine egne gaver til gravide kvinder.

Personaliseringen giver dig mulighed for at design og give den perfekte gave til babyer. Gaverne er unikke og perfekte til at overraske fremtidige forældre med. Du kan designe dem med babys navn, ultralydsbillede osv... Han vil elske det, fordi enhver af vores personlige babygaver udover at kunne designes efter eget ønske også er meget praktiske.

Hvis du ikke ved hvad du skal give igave til en gravide kvinde skal du ikke bekymre dig, for nedenfor vil vi vise dig de produkter, vi sælger flest af som gaver til gravide.

Hvad skal man give en førstegangsfødende kvinde

Det første barn er meget specielt, da det ændrer meget i fremtidige forældres liv. Det er dog et magisk øjeblik for alle førstegangsforældre. Blandt vores produkter finder du hvad du skal give i gave til en ny mor, for med disse gaver til nye mødre vil du helt sikkert få succes.

Babyens fodaftryk er en ideel gave til en ny mor . I det sætter du fotografiet af din baby og i den anden del, kan du tilføje et fodaftryk af baby. Resultatet bliver fantastisk, Hygiejne og badeartikler er også en god gave, mange folk køber.

En anden gaveidé til den fremtidige mor er personlige smykker. De er meget specielle, og du kan indgravere babyens navn, fødselsdato osv. Du kan også satse på en bamse eller et tøjdyr som gave til den fremtidige baby, da de får brug for en blød ven i vuggen.

Originale gaver til gravide kvinder

De fleste af de gaver, som du finder i dette afsnit er gaver til nyfødte. Men vi mener, at det er de type gaver, der mest er brug for, når baby kommer til verden. Du finder originale gaver til babyer, som du kan designe efter din smag. De nye forældre vil blive overrasket..

En tilbagevendende gave er babykurve eller blekager. De er moderigtige og praktiske, fordi du kan lave en kurv eller “kage” med forskellige personaliserede gaver. Et eksempel er den personlige hagesmæk, bodystocking og tæppe broderet med en bamse. Kombinationerne er uendelige, det handler kun om at skabe en gavekurv til baby med praktiske og normale gaver, forældrene og baby helt sikkert vil få brug for.

Vores personlige bamser er meget bløde, og de små elsker dem. Du kan designe dem med navn eller et foto, både broderet og trykt. Det vil blive babys yndlingsbamse.