Sådan giver du liv til dine vægge

Hvis du ønsker at give liv til væggene i dit hjem og gøre det uden at skulle investere en masse penge, giver vi dig her en række idéer, der vil ændre indretningen af dine værelser fuldstændigt.

VÆGUR

Et vægur med billede er perfekt, da du kan bruge det i alle rum i dit hjem, i køkkenet, i stuen og endda på dit kontor. De kan personliggøres med fotografier og trykkes på et Chromalux-panel, som uret monteres direkte på.

PERSONLIGE BABYBILLEDER

En anden slags gave til nyfødte er denne type indrammet fotolærred. De kommer med barnets oplysninger og er et minde for livet. Desuden kan du tilpasse farverne og skabelonerne til din smag.

BANDEROLE

En banderole er perfekt til at placere på børneværelset og personliggøre dem med det budskab eller den tegning, de bedst kan lide. De er meget nemme at hænge op takket være deres snor og er lavet af polyestermateriale.

HØJDEMÅLER TIL BØRN

Med disse højdemålere til væggen kan du se dine børn vokse op på den mest originale og sjove måde. Det overraskende er, at de kan personliggøres med en tekst, et design eller et foto, så du kan tilpasse dem perfekt til din boligindretning.

VÆGKALENDERE

I år kan du lave verdens bedste personlige kalender med billeder. Du kan konfigurere den efter dine ønsker med de enkelte måneder i året med de billeder, designs eller tekster, du ønsker.