Sådan vælger man det rigtige kostume til fastelavn

Fastelavn er et perfekt tidspunkt til at klæde sig ud, og leve sig ind i rollen som en superhelt, en ond helt, eller måske en anden persona, du bare elsker! Hvis du ikke ved, hvordan du skal vælge et originalt kostume til fastelavn, har du på vores hjemmeside mange muligheder for at personliggøre dit kostume takket være tilbehøret.

Fastelavn og karneval blev i gamle dage brugt til at afværge (troede man) onde ånder. I dag er det imidlertid en højtid, hvor man fokuserer på at have det sjovt og stresse af gennem leg. Uanset hvad, er sandheden, at denne dag tjener som et øjeblik i den travle hverdag, hvor man kan klæde sig ud, have det sjovt og glemme alt om den travle hverdag.

Hvis du leder efter stof eller andet tøj til at lave dine egne fastelavnskostumer og udklædninger, men ikke kan finde noget, du kan lide, hvorfor så ikke lave noget med dit eget design? Vi har forskellige stoffer til rådighed, f.eks. streck (polyester), koshibo, satin, silkeagtig luzon, casino eller panama. Med dem alle kan du bruge vores online editor til at indsætte billeder, tegninger eller tekster, ingen andre vil have det samme kostume som dig!

Stof i metermål med billede

En anden måde at give dit kostume et sjovt præg (især hvis du ikke er en af dem, der bruger meget tid på at tænke over, hvad du skal have på), er at bruge personlige briller. Det er plastikbriller med perforerede linser og fås i mange forskellige farver.

Personaliserede briller til fastelavn

Men hvis du er en af dem, der ikke tager dit jakkesæt af selv i weekenden, er du heldig! Vi har de sjoveste slips, som du kan designe efter din smag ved at vælge farver, tegninger, tekster…

Vælg den som en del af et kostume eller som en sjov detalje til fastelavnskostumet!

Personligt slips

Og hvis du også ønsker at fejre fastelavn med fastelavnsboller efterfulgt af et måltid mad med familien (eller med venner), kan du bringe denne festlige atmosfære til middagsbordet med en kvalitets borddug, der er lavet 100 % efter din smag. En idé? Du kan gøre dugen personlig med billeder fra jeres sidste rejse, så I har noget at tale om hele aftenen.

Personlig borddug