Sådan tager du på stranden med babyer

Sommeren er her! Det er tid til at tage på stranden, og på ferie med hele familien. Uanset om i er nybagte forældre eller de lidt mere erfarne af slagsen, bør i ikke gå glip af vores anbefalinger til at tage på stranden med babyer.

Herunder kan du læse mere om, hvad du ikke skal glemme, når du tager på stranden, med dine børn.

At tage på stranden med en baby

At tage på stranden med babyer eller småbørn kan være en odyssé eller en sjov oplevelse. Så gå ikke glip af nogle tips, der helt sikkert vil hjælpe dig godt på vej.

Det første du skal vide, er, at eksperter siger, at det ikke anbefales at tage på stranden med babyer på under 6-8 måneder. Årsagen er, at direkte sollys kan forårsage solskoldning på grund af deres følsomme hud.

Men hvis dit barn nærmer sig et år, anbefales det at tage ned på stranden på de køligere tidspunkter af dagen, hvor solens stråler er mindre farlige. Det vil sige tidligt om morgenen, eller sent om eftermiddagen og altid veludrustet med en kasket eller lette T-shirts for at beskytte dem mod solen.

Det skal du huske at tage med på stranden, sammen med en baby

Frisk mad og vand: Det vigtigste om sommeren er at holde sig hydreret hele på alle døgnets tidspunkter (både voksne og børn). Så glem ikke at pakke frisk vand eller en madkasse med mad i din strandtaske. Den bedste er altid at have frugt med, for at få sig en hurtig snack, men samtidig holde sig hydreret, i løbet af dagen.

Strandlegetøj er en god måde at underholde de små på stranden. De almindelige legesager, du bare skal have med på stranden er selvfølgelig en spand og spade. Men der er mange flere originale muligheder som f.eks. si, sandforme osv. Sørg for, at produkterne du køber, overholder alle sikkerhedsforskrifter.

Strandhåndklæder til børn: Det er vigtigt at tage et stort håndklæde med på stranden, da det bliver dit håndklæde til mange formål. Dit barn kan lege på det i skyggen, det kan bruges til at skifte bleer eller endda til at tage en lur på.

Det vigtigste er, at der er så meget plads som nødvendigt og at det er så stort som muligt, så du kan føle dig godt tilpas. Glem ikke at lægge et ekstra håndklæde i tasken til at putte dem i, når de kommer op af vandet - personlige håndklæder er det sjovest håndklæde, du kan have med på stranden!

Babytilbehør: Glem ikke en vandtæt toilettaske eller en lille taske til personlige hygiejneprodukter. Vådserveitter, rent undertøj, hårkamme og så videre. Jo mere vandtæt, jo bedre, for på den måde undgår vi, at der kommer sand ind til dine personlige produkter, og samtidig kan vi holde dem tørre og rene under hele opholdet på stranden.

Dette er blot nogle få idéer og tips til at tage på stranden med babyer. Men der er selvfølgelig mange andre ting, der er lige så vigtige at have med. Du skal huske at være opmærksom på, f.eks. hvilken solcreme dit barn eller din baby kan have på. Vi gentager også endnu engang, at i skal huske, at holde jeres børn nedkølede og i skyggen.