Personlig indgraveret sportsnøglering

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: metal.
  • Sendes i en gratis pose eller boks til at beskytte produktet.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personlige sportsnøgleringe

folk der elsker sport elsker ligeledes at have accessories, der omhandler sport. Hvis du elsker at dyrke sport og se sport i fjernsynet, anbefaler vi at du designer en af vores indgraverede nøglering . Det er en nyttig gave, der kan holde styr på dine nøgler. Den er også flot, som dekoration på en skoletaske.

Den er lille og rektangulær i form og inkluderer et sportsmotiv du kan vælge imellem: paddle tennis, tennis, golf og mange andre sportsgrene! Nøgleringen kan personaliseres, ved at få indgraveret et navn, en dato eller en kort tekst. Uanset hvad du vælger, vil din nøglering være unik og eksklusiv. Vi leverer produktet i et etui, for at beskytte produktet.

Det kan være en god gave til enhver, der elsker sport. En anden mulighed er at give en gave, til dine børns fodboldtræner. Vi er sikre på at modtageren af sportsnøgleringen, vil blive glad og overrasket.