Personlig indgraveret sportsnøglering

74,33 kr.
antal:
#13400
Model
  • Størrelse: 2,2 cm (bredde) x 5,5 cm (højde) x 0,3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: metal.
Anmeldelser Trustpilot
user social avatar
Rosabel (Valladolid, ES)
16/12/2020
"På den ene side kunne jeg godt lide den, fordi den kunne indspilles, og på den anden side fordi den er rettet mod en dreng, der spiller fodbold. Jeg synes, at det er ideelt for folk i alle aldre, der kan lide en af disse sportsgrene."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
E
Elena (Sevilla, ES)
29/05/2019
"Produktet er godt, men det ser ikke ud som Den passer før, og bogstaverne i graveringen blev for små."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Mª dolores (Casarrubuelos, ES)
15/06/2018
"Det er til min søns fodboldtræner, og jeg blev overrasket over, at man kunne indgravere det med det, man ønskede. En lille skuffelse, fordi jeg ikke fik en idé om størrelsen, og jeg forventede, at den var lidt større, men kvaliteten er perfekt."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlige sportsnøgleringe

folk der elsker sport elsker ligeledes at have accessories, der omhandler sport. Hvis du elsker at dyrke sport og se sport i fjernsynet, anbefaler vi at du designer en af vores indgraverede nøglering . Det er en nyttig gave, der kan holde styr på dine nøgler. Den er også flot, som dekoration på en skoletaske.

Den er lille og rektangulær i form og inkluderer et sportsmotiv du kan vælge imellem: paddle tennis, tennis, golf og mange andre sportsgrene! Nøgleringen kan personaliseres, ved at få indgraveret et navn, en dato eller en kort tekst. Uanset hvad du vælger, vil din nøglering være unik og eksklusiv. Vi leverer produktet i et etui, for at beskytte produktet.

Det kan være en god gave til enhver, der elsker sport. En anden mulighed er at give en gave, til dine børns fodboldtræner. Vi er sikre på at modtageren af sportsnøgleringen, vil blive glad og overrasket.