Sådan vasker du en vandflaske i rustfrit stål


Rengøring af en flaske af rustfrit stål er et emne, der skaber tvivl, fordi, som du måske allerede ved, og hvis ikke, så forklarer vi det her: det anbefales ikke at vaske en vandflaske i en opvaskemaskine. Flasker af rustfrit stål skal vaskes i hånden. Vi forklarer mere detaljeret, hvordan du bedst vasker denne type flaske.

Fyld flasken halvt op med lunkent vand og lidt opvaskemiddel. Et par dråber sæbe er tilstrækkeligt. Luk derefter flasken, sørg for, at proppen er skruet godt fast, og ryst den kraftigt i nogle få sekunder (mindst 10 sekunder). Det eneste, der er tilbage er at skrue proppen af og tømme den nu meget renere flaske.

Du kan gentage denne proces et par gange mere, hvis du vil rengøre den endnu grundigere. Til tørring placeres flasken uden låg og med hovedet nedad, der hvor du normalt stiller dine våde ting til tørre.

Hvis du ønsker en endnu grundigere rengøring, kan du bruge en en lang børste. Det er meget lange børster, som giver dig mulighed for at skrubbe selv de dybeste og mest utilgængelige dele af din stålflaske. Denne metode anbefales især, hvis flasken har været brugt til andre væsker end naturligt vand (kaffe, sodavand osv.).

Vi må selvfølgelig ikke glemme låget eller proppen. Især ikke hvis det er et skruelåg. I dette tilfælde kan du bruge en svamp fugtet i sæbevand og skrubbe flasken indvendigt og udvendigt og forsøge at få adgang til de indre områder af tråden.

Som du kan se, er det nemt at vaske en flaske i rustfrit stål, uden at bruge opvaskemaskinen, da produktet hurtigt kan blive ødelagt ved en så aggressiv vask ved høj temperatur i så lang tid.

Denne type flaske er så populær, fordi materialet er sikkert, holder væskernes temperatur køligt og ikke ændrer smagen. Det er meget almindeligt til brug i hjemmet, på arbejdspladsen, på rejser, udflugter, i skoler ... kort sagt, det er et produkt til mange formål.

Hvis du har brug for en flaske, der også er særlig original, enten som gave eller til dig selv, anbefaler vi, at du tager et kig på de personlige stålflasker, som vi har til salg i Wanapix' online shop:

Lav din egen drikkedunk med navn