Gaver til rejsende

Personlige rejsegaver

Lær nye steder at kende. Tag til steder, som du altid har drømt om, men aldrig har haft mulighed for at besøge i virkeligheden. Hvis du har en eventyrlysten sjæl, har vi gaver til rejseglade, hvad enten du er mand eller kvinde.

personlige rejsegaver, som du kan designe efter din smag, og som aldrig bør mangle i din rygsæk, hvis du rejser regelmæssigt. Vi har foruddesignede skabeloner, men du kan selv vælge det foto eller design som du vil tilføje tl gaven. Giv dine varer en personlig stil.

Lav en liste over de ting du skal bruge, og begynd derefter at pakke hvad du nu har brug for. Her er nogle ideer til rejsegaver, som aldrig bør mangle i dit hjem eller din rygsæk.

Originale rejsegaver

Vores gaver til rejseglade er fantastiske, fordi de er billige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tænk på praktiske rejsegaver til rejsende, som du ville tage med dig, og som du ikke kan tage hjemmefra uden.

Du kan personliggøre alt fra toilettasker til rygsække og krus. Kom til at lave de bedste gaver til rejsende og hundrede procent efter din smag. Vi tager hånd om hver eneste lille detalje, så du får det, du altid har ønsket dig.

Rejsegaver til kæresten, venner og veninder

Der er en række ting, som ikke må mangle i din rygsæk, hvis du skal på eventyr. Hvis du ønsker at lave en anderledes og original gave, kan du lave et meget praktisk sæt af: personlige nakkepuder, sovemaske, sutsko og et tæppe. Med disse essentielle ting kan du tage en lur i bilen, toget eller flyet i fred og ro.

Du vil føle dig godt tilpas og glad med disse utrolige ting. Vi har et bredt udvalg af produkter. Det er op til dig at beslutte, hvordan du vil personalisere produkterne, så du kan nyde rejsen.

Personlige kuffertmaerker til rejsen

3 tips til at få styr på drømmerejsen

Hvis du har brug for at bryde ud af rutinen, søge nye eventyr og lære andre kulturer at kende, er løsningen enkel: rejs. Der findes mange typer af rejser: forretningsrejser, afslapningsrejser eller blot weekendophold. Afhængigt af rejsetypen og destinationen har du måske eller måske ikke brug for mere forberedelse. Her er nogle tips til, hvordan du tilrettelægger en spektakulær rejse.

Strand eller bjerge, i Spanien eller i udlandet?

Luk øjnene, lad din globus spinde rundt og sæt fingeren på, hvilket sted du nu vil hen? Det er den bedste måde at vælge en rejse på, hvis du ønsker eventyr fra det øjeblik, du beslutter dig Faktisk er der nye rejseselskaber, der arbejder på en lignende måde. Du bestiller rejsen, vælger en dato og betaler et gebyr, men indtil to dage før afrejse ved du ikke, hvilken destination der venter dig. Det er et nyt koncept for rejser, selv om det kun findes på europæisk plan. Interrail er en af de mest ønskede muligheder blandt unge (og ikke så unge) mennesker. Det er en økonomisk og anderledes måde at lære forskellige europæiske byer at kende på.

Det er den perfekte tur at lave sammen med venner, men det kræver en masse forberedelse for at undgå problemer på rejsen. Destinationer som Thailand eller New York er altid populære. Island bliver også mere og mere populært blandt turister. Men tag altid hensyn til vejret og kulturen, når du arrangerer din rejse. Det handler om at være godt forberedt og få det bedste ud af oplevelsen. Hvis du rejser med børn, er der endnu mere som skal planlægges, inden du kan tage afsted. Tag hensyn til deres alder ved valg af destination og find de bedste steder at se, så I alle kan nyde oplevelsen. Rejser til natur- og bjergområder er normalt noget som børnefamilier elsker.

Personlig nakkepude til en behagelig rejse

Forkæl dig selv, du fortjener det

De timer, der tilbringes i fly eller på vejen kan blive meget lange og kedelige. Derfor bør du rejse så komfortabelt som muligt. Tag et kig i dit klædeskab efter løstsiddende, baggy tøj og kondisko eller sandaler som fodtøj. Tag selvfølgelig højde for klimaet på det sted, du rejser til, så du ikke ankommer i shorts og sandaler, når det er vinter. Det er tilrådeligt altid at have en rygsæk eller en toilettaske med dig, når du rejser.

Lige fra mad til skønhedsprodukter, så du ikke forsømmer din daglige pleje, hånddesinfektionsmiddel og en flaske vand er vigtigt for at passe på dig selv og holde dig godt hydreret hele tiden. Bøger, musik eller tablets med serier og film er blot nogle af de ting, der ikke bør mangle i din rygsæk. Timerne vil gå meget hurtigere med en af disse underholdningsartikler. Hvis du også rejser med børn, er magnetiske puslespil en god måde at holde dem underholdt på. Det eneste, du har brug for, er et stativ til at placere brikkerne på. Film på tablets er også en anden mulighed for at holde dem underholdt.

Glem ikke…

En af de mest udmattende opgaver, når du forbereder dig på en rejse, er at pakke. Det er nemmere at gøre det, når du har en liste, hvor du skriver ned, hvad du skal have med. På den måde sikrer du dig, at du ikke glemmer noget. Nu findes der også smartphone-apps, hvor du kan lave en liste over alt det, du har brug for til en rejse. De bliver mere og mere intuitive og er en stor hjælp til at organisere pakning af flere dage. Årstiden og vejret er meget vigtige aspekter, som du skal tage hensyn til, når du pakker din kuffert.

Personlig sovemaske for rejsende

Men du bør også tage hensyn til forholdene på rejsen, dvs. hvis du skal være på farten, skal du hellere vælge en rygsæk og kun tage det med, du har brug for, så du ikke bærer rundt på for meget vægt. Her er vores liste med ti essentielle ting, som du skal have med på rejsen: Alle vores must-haves og meget mere kan du finde i denne kategori, hvor du også finder flere ideer til rejsegaver.

Rejsegave til kæresten

Husk at finde på en eller anden gave til din kæreste, hvis han eller hun skal ud og rejse. Det kan for eksempel være at han eller hun skal på rejse med sin vennegruppe for at hygge sig og oplevele en hel masse. Det kan også være, at det er for at tage hjem til sin landsby og bruge noget tid sammen med familien. Hvis du nu ikke har mulighed for at tage med, men godt vil sende ham eller hende godt afsted alligevel, så skal du huske en personlig rejsegave til kæresten. Her skal du først og fremmest tænke på, at gaven bør være praktisk og brugbar på rejsen. Afhængig af hvor lang rejsen er, så kan du overveje hvad det nu skal være. Du kan måske overveje at lave en vandflaske til rejsen for at slukke den værste tørst. Hvis han eller hun altid fryser, så kunne du måske lave et sjovt rejsetæppe med billede, der helt sikkert vil vække opmærksomhed i bussen, på flyet eller andre steder.