Personligt glas til at drikke med stil

Giv en særlig stil til dit hjem, med smukke personlige produkter af glas. Du har nu uendeligt mange produkter at vælge imellem, som kan tilpasses efter din smag. Du behøver ikke kun at finde de flotte og personlige glas frem på mærkedage, men også gerne på almindelige hverdage. Forkæl dig selv lidt, med et par personlige glas, kopper og kander. Nu kan du personliggøre alle de glas som du har brug for, hvad enten det er til hverdagen eller de mest specielle dage.

De er fremstillet af glas af høj kvalitet, og personaliseres ved lasergravering, som udhuler overfladen af glasset og efterlader det design du har skabt og gør det permanent.

Bordet skal ikke kun pyntes, når der er gæster. Enhver dag er en særlig dag, hvor man godt må gøre noget ud af det. Vi er sikre på, at dine måltider med familien bliver lidt sjovere og lidt mere særlige, med graverede glas. Giv dit bord et ekstra pift hver dag, og nyd hver en slurk af alle dine lækre drinks, og så endda i selkab med den eller dem du holder af.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde gået og overveje at designe, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe dine helt egne personlige glas fra bunden. Det er uanset om der er tale om graverede glas, graverede pokaler, graverede trofæer eller måske et af vores andre design selv glas produkter. Det vil være nemt enten at designe produktet selv, eller at vælge et af vores designs, der bare skal justeres en smule.

Overrask dine gæster og din familie med et smukt dækkes bord hver dag, og du kan personliggøre alt fra vandglas til ginglas, så du kan få en lækker gin og tonic efter din frokost eller aftensmas.

Det er ikke kun perfekt til dit hjem. Hvis du er CEO og har din helt egen virksomhed, kan du designe et glas til hver medarbejder. Det er en måde, hvor man ikke tager fejl af hinandens glas og samtidigt vil føle sig værdsat, over at få sådan en speciel gave til kontoret. Du kan desuden også give det til dine kunder, da de sikkert vil blive overrasket over at få personlige glas så de nok aldrig vil glemme dig, når de har noget arbejde som du kan hjælpe med..

Lad fantasien få frit løb og skab det, der fra nu af vil være blive dit helt eget design selv glas.