Køkkenhåndklæder til jul

Det sted, hvor vi bruger mest tid på jul, er i køkkenet. Det er en tid, hvor vi fejrer det med vores kære, hvad enten det er venner eller familie, og så er det selvfølgelig altid omkring middagsbordet, hvor vi spiser juleaftensmiddag eller julefrokost.

Det er vigtigt, at vi holder køkkenet rent og ryddeligt og også vores hænder, mens vi tilbereder maden og andre lækkerier. Der er ingen bedre måde at holde hænderne rene og tørre på, end med vores Jule køkkenhåndklæder.

Vores personlige viskestykker, fås i 2 størrelser, en i kvadratisk form den anden i rektangulær form, også kaldet "viskestykke". De er fremstillet af bomuld på bagsiden og af mikrofibre på forsiden.

For et mere sjovt og innovativt touch til dit hjem er vores køkkenhåndklæder det perfekte dekorative element. Og det, der gør dem endnu mere originale, er, at den mikrofiberfront kan tilpasses, hvilket gør det til en unik genstand. originale køkkenhåndklæder, som du altid har ønsket dig, en nødvendighed i ethvert hjem, fordi de er super praktiske, men med deres særlige egenskab, at du kan designe dem, som du vil..

Design dine Jule håndklæder

Nu kan du lave dine personlige viskestykker til jul, du kan personliggøre dem med et billede, foto, logo eller tekst, med høj kvalitet i fuld farveprint.

I denne sektion finder du en masse juledesigns, som du kan ændre, så de passer helt til din smag. De kan personliggøres på den ene side med et design efter eget valg, enten fra dem vi tilbyder, eller du kan oprette dit eget design fra bunden. Du kan vælge mellem begge muligheder med vores online redigeringsværktøj, så du kan skabe det perfekte design til dig og dine gæster.

Du kan bestille fra én enhed til så mange, som du har brug for, der er ingen minimumsordremængde. Målene er omtrentlige og kan variere en smule efter at have gennemgået produktets skære- og trykproces.

De er perfekte og frem for alt meget praktiske, fordi de er maskinvaskbare, hvilket gør dem nemme at bruge igen og igen. Når de bliver vasket, kommer de til at se ud som var de nye igen. Efter den første vask bliver stoffet blødere og mere behageligt at røre ved.

Kvalitetsgaranti

Materialet, der er anvendt til fremstilling af dette produkt, er i overensstemmelse med OEKO-TEX®-certifikatet, som garanterer, at materialet opfylder de krævede kontrolkriterier, og det samme gælder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilmaterialer med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.