Gratis Fragt ved køb over 400 kr. (Info)
Gratis forsendelse hvis summen af produkterne i din ordre er lig med eller mere end 400 kr. Gælder ikke særlige destinationer.
Du er i: Hjælpecenter > Bestilling af ordre > Farveindstillinger

  Farveindstillinger


Indsendte billeder

Når du uploader billeder og fotos fra din computer til vores servere, ændrer vi farveprofilen til sRGB og erstatter de integrerede profiler med sRGB v4. Denne konvertering, der er en intelligent en af slagsen, foretager ingen mærkbare ændringer i farverne på det originale billede, selvom det nogle gange med billeder med mere specielle funktioner eller mindre almindelige profiler kan betyde mindre farvefidelitet.

Skærm

En anden anbefaling er at konfigurere din skærm korrekt. En velkonfigureret skærm sammen med vores farvestyring giver dig mulighed for sikkert at forhåndsvisualisere farverne på dine billeder, når de ankommer: hvad du ser vil være det endelige resultat, du får. Dette er vores anbefalinger:

  • Sørg for at solen ikke lyser direkte på din skærm, og at det ikke må være for lyst eller for mørkt.
  • Kontroller, at din skærm har en passende konfiguration: Gamma: 2.2, lysstyrke: 90-120 lys p / m² og farvetemperatur: 5000 kelvin.
  • Hvis du er professionel og ønsker endnu mere nøjagtig farvestyring af din skærm, kan du bruge et kolorimeter.

 

Software

Hvis du bruger software til grafisk redigering eller fremviser (f.eks. Photoshop eller Lightroom), er det vigtigt at du genskaber trykforholdene i programmet, så du kan se en så realistisk forhåndsvisning af farverne som muligt. I Photoshop skal du f.eks. Vælge "Vis"> "Testindstillinger"> "sRGB-skærm" i topmenuen.

Operating System

Tjek at dit operativsystem har en korrekt profil tilføjet til din skærm.

På Windows:

Kontrolpanel > Farveindstillinger Vælg derefter den tilsvarende skærm og tjek indstillingen "Brug mine indstillinger på denne enhed". Klik nu på "Tilføj" og vælg "sRGB IEC61966-2.1" -profilen fra listen, og indstil den som standardprofil, eller vælg din seneste skærmkalibrering.