Garanteret levering på Fars Dag

Gaver til bryllupsdagen

Personaliserede jubilæumsgaver

Hvis der er en dato markeret med to streger under i enhver kalender er det alle pars bryllupsdag eller forlovelsesdag. Det er en dag, hvor du kan overraske din partner og fejre den tid, I har delt sammen. Du skal ikke kun forberede gode årsdagsgaver, men du skal også gøre dagen hyggelig.

I denne sektion finder du vores udvalg af årsdagsgaver, hvor du kan finde særlige gaver til denne vigtige dato. Hvis du ikke ved hvad du skal give din kæreste til jeres årsdag eller din mand, har vi nogle årsdagsgaveideer, som du vil elske. Læs videre hvis du vil høre om vores ideer, eller gå selv på opdagelse på vores hjemmeside, og finde dine produkter.

Jubilæumsgaver til par

De første måneder sammen er også en god grund til at fejre det. Vi har originale jubilæumsgaver til par, hvilket giver dig mulighed for at finde en original gave. Hvert eneste minut i er sammen tæller. Hvis du allerede har stillet dig selv spørgsmålet: Hvad skal jeg give min kæreste på en årsdag? Hvis du ikke finder løsningen, så kan vi hjælpe dig.

På vores hjemmeside kan du nemt finde hvad du skal give til et jubilæum, der er nogle produkter som f.eks. bamser, krus eller normale fotorammer, du ikke kan gå galt i byen med. De kan alle personaliseres og designes efter dine ønsker for at gøre dem endnu mere specielle. Husk, at når du skal levere, er det vigtigt at tilføje en dedikation og en flot indpakning. Det giver ekstra point og får din gave til at se fantastisk ud.

Når i har været sammen et år, kan du give ham et album, der samler jeres bedste øjeblikke sammen og personliggør det med de mest romantiske tekster.

Gaver til 25 års bryllupsdagen

Når man fejrer 25 års som mand og kone kaldes det sølvbryllupsdag. I dette øjeblik plejer der at afholdes en lille eller stor sammenkomst blandt familie og venner for at mindes datoen og fejre øjeblikket. Hvis du ikke ved hvad du skal give på 25 års bryllupsdagen, har vi nogle idéer, som vil overraske dig.

Du kan også vælge et sølvsmykke som du kan indgravere et billede eller en tekst i. Hun vil elske det, fordi smykkerne er perfekte bryllupsdagsgaver. Det er også normalt for gæster at designe nogle gaver til hovedpersonerne, men vælger normalt gaver til 25 års bryllupsdag sæt.

Hvis smykkerne ikke overbeviser dig, kan du fortsætte med at lede på vores hjemmeside blandt alle vores personlige varer. Du kan være sikker på at finde det, du leder efter.

Gaver til guldbryllup

At nå 50 år sammen er et særligt øjeblik for jer og jeres familie. Normalt fejres det ved at holde en lille fest med den nærmeste familie og venner, for at mindes dagen. Det er kendt som "guldbryllupsdagen". Nogle par vælger at gifte sig igen eller at holde en ceremoni for at fejre datoen.

På sådan en særlig dato har du brug for en gave, der virkelig vil overraske ham/hende.