Garanteret levering på Fars Dag

Dimissionsgaver

Personaliserede gaver til dimission

Med fejringen af en eksamen afslutter vi en fase og træder ind i en anden. Det er altid vigtigt og spændende. En form for overvindelse, der kan belønnes med vores personaliserede gaver. Noget originalt, der kan overraske den anden person. Her er nogle dimissionsgaver, som helt sikkert vil glæde den, der er blevet færdig med sit studie.

Folkeskoleafslutning

De små ændrer sig hele tiden, både fysisk og mentalt. De er energiske og nyder at lære, med hvert skridt de tager. Derfor er det vigtigt at vise dem, hvor godt de klarer sig, og belønne dem med en lille ting, så de altid vil huske deres tid i folkeskolen.

Du kan vælge at finde en gave, der passer til teenagere, da de ofte ønsker sig ting som ældre personer ikke vil have. Det kunne f. eks være et ølglasUSB-stik, eller nogle af vores PrinTiles med minder fra deres tid i foleskolen. Alle vores gaver kan personaliseres med billede og tekst.

Studentergave

Efter 3 år på gymnasiet, så skal man til at dimittere derfra. Det normale er at studenten får hue på efter den sidste eksamen og samtidig også får en flot gave som en lykønskning på at færdiggøre uddannelsen.

fotoalbums og bøger er den perfekte gave til en nyudklækket student fra gymnasiet. De kan personaliseres og du kan selv vælge størrelse og de fotos, der skal med i albummet. Det vil være en uforglemmelig gave, hvor du kan gemme alle dine mest værdifulde minder i fotoformat.

De keramiske krus og de personaliserede nøgleringe er også en god gave som kan bruges dagligt og som vil minde dem on den smukke periode, hvor de gik i gymnasiet.

Universitetsafslutning

Afslutningen af universitetsuddannelsen er et tegn på, at et nyt job kan begynde. Introduktion af nye fagfolk i forskellige sektorer. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man vælger gaver til afslutningen af universitetsuddannelsen. Personliggør de gaver som du vil give for at gøre dem mere specielle og unikke.

De klassiske armbåndsure er originale gaver til netop dette, da personen som afslutter uddannelsen vil være mere moden og derfor også klæde sig anderledes. Med et ur vil de også kunne se klokken og være sikre på, ikke at komme for sent til deres nye job.