Personlige konfirmationsgaver

Hvad kan jeg give i konfirmationsgave?

Konfirmationen er en særlig og fantastisk dag for de fleste unge mennesker, der holders ders konfirmationsfest.. Men som enhver anden begivenhed kræver det en masse organisering: Der skal være styr på påklædningen, hvad enten der er tale om en kjole eller et jakkesæt. Desuden skal konfirmandens familie have styr på maden, drikkevarerne og måske catering, hvis nu man ikke har tid til at lave mad inden festen. Der er mange ting at overveje, når man planlægger en konfirmation. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig, uanset om du er den, der står for planlægningen af konfirmationen eller om du er en af gæsterne som er blevet inviteret til konfirmationsfesten. Man skal nemlig også have styr på en personlig konfirmationsgave til konfirmanden.

Vi har oprettet denne sektion, hvor du kan finde de bedste gaver til ham eller hendes, der skal konfirmeres. Desuden har vi gæstegaver til konfirmationer. Det der skiller os ud fra mængden, er at alle vores produkter er personlige, hvilket vil sige at du kan gøre noget ud af selv de mindste detaljer på selve produkterne. Du kan personalisere med fotografier, billeder, designs eller tekster. Det er sådan set kun din egen fantasi, der sætter grænser for det du kan designe.

Hvis du ikke ved, hvad du skal give til en konfirmation, så tag et kig på de gaveideer til konfirmation som vi vil vise dig herunder. Vi er sikre på at du vil finde et eller andet, der passer til konfirmanden eller noget, der kommer til at blive et evigt minde for ham eller hende.

Gæstegaver til konfirmation

Husk at det er god pli og samtidig sjovt for gæsterne, at modtage en konfirmations gæstegave i forbindelse med fejringen af konfirmationen. Selvom det måske bare er en lille detalje, er der stensikker noget, der vil gøre gæsterne glade. Desuden vil det komme til at blive et evigt minde, der ikke vil blive smidt bagerst i skuffen som med alle de kedelige og normale gæstegaver man modtager.

Konfirmationsgave

Vi anbefaler dig produkter som fotolærreder til konfirmation, nøgleringe til konfirmation eller måske nogle bogmærker til konfirmation, da det er noget som alle kan bruge. Hvis du har tænkt på at gå all-in på gæstegaverne, kan du overveje at lave et vinglas med gravering til hver gæst. Det fede ved disse glas, er at du kan tilføje navnet på konfirmanden, datoen og navnet på gæsten. Vi er sikre på, at det vil blive den mest originale gave som dine gæster nogensinde har set. Overrask dem til din søn eller datters konfirmation med en original og flot gave.

Gæstegaver og mængderabatter

En anden fordel ved at lave dine gæstegaver hos os, er at vi har mængderabatter. Jo flere af de samme enheder du bestiller, jo billigere vil din ordre være. Så du kan bestille det produkt du ønsker og det antal af produkter som du har brug for. Du opnår en rigtig god pris på grund af den mængderabat som vi kan tilbyde.

Sådan forbereder du uforglemmelig konfirmation

Det vigtigste er som udgangspunkt at konfirmanden får en uforglemmelig dag. Så det du skal gøre, er at huske på konfirmandens hobbyer, de ting som han eller hun kan lide osv. Ud fra de forskellige ting, kan du blive inspireret til at lave aktiviteter som konfirmanden vil elske at lave på sin store dag. Desuden vil gæsterne elske nogle personlige og sjove indslag på den festlige dag. Husk at det også kan være en god idé at finde på nogle aktiviteter til alle de mindst børn, der er inviteret med til festen, da de ellers godt kan komme til at kede sig. Herunder finder du nogle aktiviteter til konfirmationen

Gæstegaver til konfirmation
  • Aktiviteter for de mindste børn: Hvis du vil have børnene til at nyde dagen og samtidig have det sjovt, anbefaler vi at i finder på nogle lege, sange og andre sjove ting som de vil elske at være med til. I kan eventuelt også lave et legehjørne, hvor de har mulighed for at lege med legetøj, personlige bamser eller andre ting. I kan også lave personlige spil som for eksempel gæt hvem der er hvem med billeder af alle gæsterne. De små vil synes at det er mega sjovt at se Onkel Anders og Tante Jane på billederne.
  • Dekorér et slikbord til konfirmation: Alle kan lide slik. Slikbaren er altid en populær mulighed! Hvad enten det er til de små eller de ikke så små, så er en slikbar perfekt, da alle jo elsker de søde sager. I kan eventuelt lave personlige slik og chokoladeæsker, hvor låget er personliggjort med billeder af konfirmanden.

Dette er blot nogle få idéer, og vi opfordrer dig til at tænke over, hvordan du kan overraske alle ved en sådan særlig begivenhed. Vær fantasifuld, og start med at forberede dagen før det er for sent.

Geniale konfirmationsgaver

Er du en af dem, der altid forsøger at finde på den fedeste eller mest originale gave, når du er inviteret til en eller anden fest, fødselsdag eller konfirmation? Eller er du den onkel som altid kommer med flere sjove eller geniale gaver på slæb, så skal du overveje at lave en personlig gave til konfirmationen, da det er en ting som vil blive taget godt imod. Nogle gaveideer kunne for eksempel være et par boxershorts med billede, et graveret ølglas til konfirmandens første øl eller måske noget med traditionelt som en graveret halskæde med navn og dato for konfirmationen. Hvad enten du er ven, slægtning eller nært familiemedlem, så kan du finde ideer til konfirmationsgaver på Wanapix. Vi har alle slags gaver til konfirmanden hvad enten du leder efter konfirmationsgaver til ham eller konfirmationsgaver til hende. Du kan endda lave kreative konfirmationsgaver, da alle vores produkter kan designes og personaliseres med gravering, tekst, foto, billede, citater og egen design.

Konfirmationsgaver til ham

Er din søn nået den alder, hvor han skal konfirmeres? Så er det tid til begynde at tænke over de gaver som du kunne tænke dig at give ham. Ofte bliver der givet meget dyre gaver til konfirmationer, da det er en helt særlig dag for din “lille søn”. Han forventer sikkert både at få pengegaver, en computer, cykel eller noget helt fjerde.

Dog har du opdraget ham godt og han ved derfor også at det er tanken, der tæller. Derfor behøver gaven heller ikke at koste flere tusind kroner. Det vigtige er her, at det er en personlig konfirmationsgave til ham. Med personlig så mener vi en gave, der kan personaliseres med navn, tekst et citat, datoen for konfirmationen eller måske endda et billede.

Geniale konfirmationsgaver

Det kunne måske tænkes at du ville give ham et personlig spil, hvis han altså elsker brætspil. Du kan også overveje om han er mere til nøgleringe med billede, personlige T-shirts eller nogle flotte indgraverede glas. Det vigtigste er at du tænker lidt over det han kan lide. Da det er din søn, er du også den person, der måske kender ham bedst. Ellers kan du altid spørge nogle af hans venner. Uanset hvad du finder på, så vil han helt sikkert blive glad for din personlige gave.

Konfirmationsgaver til hende

I de senere år, er hun blevet en stor pige. Ja faktisk har hun nået de 13-år. Det betyder at hun snart skal konfirmeres. I er måske allerede gået igang med at planlægge selve konfirmationen og den store dag, men i ved måske ikke, hvad i skal give hende i gave?

Hvis i er tvivl i forhold til gaven, så er det vigtigt at det bliver noget personligt. En konfirmation er noget man kun holder en gang i livet. Derfor er det også vigtigt, at hun får en personlig gave hun kan beholde som et evigt minde. Hvad er et evigt minde, spørger du måske om??

Et evigt minde er en gave, der både er personlig men som også holder hele livet. En slags gave som man enten kan bruge i dagligdagen gennem hele livet, eller som man måske kan hænge op. Sålænge det bliver en konfirmationsgave med billede, tekst, dato eller andet så vil det helt sikkert falde i god jord.

Det gode ved vores hjemmeside, er at vi har mange forskellige personlige gaver. Der er noget for enhver personlighed, hvad enten konfirmanden er sporty, elsker at rejse, eller måske bare godt kan lide ting med billeder. Du kan for eksempel overveje at lave en personlig T-shirt til hende eller en design selv sweatshirt tll konfirmationen. Du kan tilføje lige præcis det design, der passer til anledningen, hvad enten det er et billede, en tekst eller måske datoen for den store dag.

Nonfirmationsgaver

Nonfirmationsgaver

Hvis du er blevet til en nonfirmationsfest, så skal der findes på en gave. I dagens Danmark, bliver nonfirmationer nærmest holdt på lige fod med konfirmationerne. Forskellen er bare, at det kirkelige aspekt, ikke rigtigt spiller ind. Det vil sige at man egentlig bare er inviteret til en fest, hvor nonfirmanden bliver “begavet” med dyre gaver og en stor fest for at fejre at ham eller hende er trådt ind i de voksnes rækker.

Selvom det hele virker lidt mere utraditionelt, så plejer nonfirmationerne at indeholde de samme traditioner som en normal konfirmationsfest. Det er normalt at have sange i personlige sangskjulere, der er et overdådigt gavebord, med masser af gaver til nonfirmanden. Desuden spises der masser af mad, og der er forskellige aktiviteter, taler og events i løbet af dagen og aftenen.

Hvad skal man give i gave til en nonfirmation?

Dette er sikkert noget som man godt kan spørge sig selv om, da det måske ikke er helt tydeligt, hvad man kan give til en nonfirmation. Det er midlertidigt ikke så svært, for de samme kan gives til en nonfirmation som til en konfirmation. På dette grundlag anbefaler vi dig at lave en personlig nonfirmationsgave med et billede eller en personlig tekst til nonfirmanden. Han eller hun vil mindes sin helt særlige dag hver gang det personlige produkt bliver taget i brug.

Nonfirmationsgaver til ham

Skal han have en sjov eller mere seriøs nonfirmationsgave, så skal du overveje om den ikke samtidig bør være personlig. En personlig gave siger mere end 1000 ord. Derfor anbefaler vi at du designer en personlig nonfirmationsgave til ham. Det vil sige en gave, der er designet så gaven passer til din søn, en nevø eller sønnen af nogle af dine nære venner, hvor du er blevet til nonfirmationsfest. Vi anbefaler de følgende gaver til nonfirmation:

Hvis du er til at give pengegaver, skal den stadig pakkes ind i en konvolut eller noget andet. Du kan eventuelt overveje at designe en personlig trææske og fylde den med mønter. Det normale er at give et lidt større pengeløb på sådan en dag, og derfor kunne det være sjovt at fylde den med mønter som var det en lille og personlig skattekiste. Er pengegaver ikke lige sagen kan du måske overveje om du skal lave en beklædningsgenstand med billede eller tekst. En anden sjov idé kunne også være, at lave et komplet kit, der udgør en masse forskellige men personlige ting. Du kan måske give en gaveæske med nøgleringe med billede, T-shirt med eget billede, personlig tæppe poncho, forklæde med billede, drikkedunk med navn, personlig kuglepen, iPhone cover med tekst og billede og mange andre gaver. Det perfekte ved Wanapix, er at vi har personlige gaver til billige priser. Det vil sige at du kan designe rigtig mange forskellige personlige ting, uden at du kommer til at bruge hele dit budget på en personlig gave.

Har din datter besluttet ikke at ville holde konfirmation, og ønsker hun stadig en stor fest? Så skal hun da selvfølgelig også have sin nonfirmationsfest. Til sådan en fest, er det normalt at de har en flot kjole på. Til en flot kjole, skal der selvfølgelig lidt tilbehør til som for eksempel halskæder og vedhæng. I stedet for nøjes med at give en gave fra en generisk brand som alle de andre også har, så kan du overveje om du ikke bør give en personlig halskæde med gravering eller vedhæng. Det er en fantastisk gave da den først og fremmest er personlig. Ydermere vil det være en gave som hun kan tage på til festen, og samtidig beholde som et evigt minde og bruge i fremtiden.

Er hun mere til minder med billeder så kan du eventuelt også lave en billedbog med egne billeder eller en fotobog med minder fra hele hendes liv.. Det vil være en måde at mindes alle de sjove, søde og hyggelige øjeblikke i hendes liv som hun indtil nu har levet. Uanset hvad du finder på, vil hun helt sikkert blive glad for en personlig nonfirmationsgave

Personlig konfirmationsgave med egne billeder

Er du presset med tiden og har stadig ikke fundet på en personlig gave til dagens hovedperson, så anbefaler vi noget helt lavpraktisk. Det kan være en gave med billede, hvilket også kaldes en fotogave. Dette er en type af gave som først og fremmest er personlig. Det vil sige en gave, der indeholder billeder, tekst eller et særligt design, der passer til konfirmanden eller nonfirmanden. Det vil være en gave som bliver taget godt imod idet at den er personlig.

Du kan designe en personlig fotogave på vores hjemmeside. Uanset hvilket produkt du vælger, er det personaliserbart. Det vil sige at du kan tilføje billeder, tekster, designs eller hvad du nu har lyst til. Dagens hovedperson vil helt sikker sætte pris på sin personlige gave og huske at du gav den som gave, eller som del af en større gave til festen.

Borddækning og bordpynt til konfirmation

Der skal styr på rigtig mange ting til en konfirmation. De fleste har aldrig prøvet at skulle organisere alt ved en konfirmation eller nonfirmation før. Derfor kan man måske godt have brug for lidt hjælp til borddækning og bordpynt da det jo som udgangspunkt er noget, der skal på bordet til alle konfirmationsfester og nonfirmationsfester.

Hvis du derfor spørger dig selv Hvordan man dækker op til konfirmation, så har vi svaret du leder efter. Det er selvfølgelig vigtigt at det bliver lidt formelt, med de rigtige tallerkener, bestik, duge og så videre. Men hvad der er endnu vigtigere er bordpynt og dekorationer til bordet. Her anbefaler vi personligt bordpynt som for eksempel små billeder, nøgleringe, bogmærker eller andre sjove ting, hvor i kan tilføje billeder af dagens hovedperson med dato og så så videre. Efterfølgende kan gæsterne tage dette bordpynt med hjem. Det kommer altså til at være en to-i-en løsning, da det både kan bruges som bordpynt, men også som en personlig gæstegave. Tjek vores udvalg af personlige gæstegaver til konfirmation og blive inspireret i dag.

Invitationer til konfirmation med billeder

En af de vigtige detaljer når der skal holdes konfirmation, er selvfølgelig at lave konfirmationsindbydelser. I dagens Danmark er det vigtigt at skulle sig ud, og gøre noget der er anderledes. Med det i baghovedet så er der masser af muligheder for du kan lave din egen konfirmations indbydelse. Når vi mener lav din egen konfirmations indbydelse, så betyder det at du kan tilpasse og designe enhver lille detalje på indbydelsen. Overvej for eksempel om du kunne tænke dig at tilføje et billede af konfirmanden til indbydelsen og en særlig tekst med navnet på den der er inviteret til fest osv. Alternativt kan det også være en collage til din konfirmations indbydelse med foto. Vi er sikre på, at alle dine venner og familiemedlemmer vil elske denne personlige detalje og gemme den personlige konfirmationsinvitation som et evigt minde fra den store dage.