Garanteret levering på Fars Dag

Gaver til kunder og medarbejder i julen

Kundegaver til jul

Hvis du har en virksomhed, er julen en glimrende lejlighed til at opbygge kundeloyalitet. Her har du et udvalg af detaljer og små gaver til dine bedste kunder, eller til dem alle, alt efter dine muligheder. Du kan vælge billige, men praktiske gaver som f.eks. kalendere, dagbøger eller krus.

Alle disse gaver kan personliggøres med dit firmalogo, med et hvilket som helst juledesign eller billede, du ønsker at sætte på dem. Selv hvis listen over kunder, som du ønsker at give gaverne til, ikke er særlig lang, kan du personliggøre hver gave med navnet eller logoet på hver enkelt af dem og dermed styrke dit forhold og din loyalitet til kunderne.

Julegaveideer til medarbejdere

Produkterne i denne sektion er også gode gaveideer til dine medarbejdere, hvis du er iværksætter eller virksomhedsejer og har ansatte i dit firma. I dette tilfælde kan du give hver enkelt medarbejder en personlig gave med virksomhedens logo eller endda med navnet eller fotoet af hver enkelt medarbejder for at skabe en mere unik og personlig gave.

Dette er gaver som en arbejdsgiver ikke behøver at give som en gave, men som helt sikkert vil glæde alle, der modtager dem. Små gaver, der gør det nemmere for medarbejderne at arbejde i en virksomhed eller forretning.

Personlige firmajulegaver

Firmagaver og firmajulegaver er en af årets højdepunkter for mange ansatte. Ja faktisk så ser rigtig mange ansatte frem til, at modtage en flot julegaver, fra deres arbejdsplads, som en form for anerkendelse af året, som er gået.

Sidder du i en ledende stilling i din virksomhed, og leder du efter en særlig firma julegave til dit team eller hele kontoret på din arbejdsplads, så har du fundet frem til det rigtige sted. Her finder du et kæmpe udvalg, af særlige og personlig firmajulegaver til at udtrykke taknemmelighed og gøre dine ansatte glade i julen.

Julegaver til ansatte

Er du lidt usikker på, hvad dine ansatte godt kunne tænke sig at modtage, så kan vi give dig lidt tips til det. Noget som enhver person vil sætte pris på, er for eksempel en personlig vinkasse med vin. De fleste ansatte vil elske at få lidt lækker vin som julegave, eller som en del af en julegave.

Husk at det er meget vigtigt at værdsætte dine ansatte, da de på den måde vil føle sig godt tilpas i din virksomhed og med dig som chef.