Studentergaver

Der er 32 tilgængelige produkter

Originale og personlige studentergaver

Studentertiden er præget af uforglemmelige oplevelser og minder, så hvorfor ikke udødeliggøre dem. Hvis du ikke ved, hvad du skal give en studerende, kan du se vores idéer i denne sektion: dagbøger, krus, pen-drev, ølkrus, musemåtter, T-shirts, vandflasker og termokander... Alt kan personaliseres med et foto eller en tekst efter eget valg. Du vil gøre en forskel og give en unik og uforglemmelig gave.

Hvordan overrasker man en studerende?

Personaliserede gaver er et sikkert valg, og du vil være helt sikker på, at du ikke finder et lignende produkt. Vi har gaver til alle typer studerende: Til dem der elsker sport, teknologi, vandreture, rejser osv. Det eneste du skal gøre er at tænke på deres væremåde og det de kan lide. Efterfølgende er det nemt at designe og personalisere et produkt. Du vil helt sikkert få succes med dit produkt.

Studentergaver til ham & hende

Er du usikker på, hvad du skal give i studentergave, så har vi et stort udvalg af forskellige gaver. Du kan vælge mellem mange forskellige produkter, hvad enten det er fadølsglas, fotolærreder, nøgleringe, personlige sokker osv. Det gode ved at vælge den perfekte studentergave hos os, er at den bliver personligt. Det vil sige, at du kan tilføje de billeder, den tekst eller det som du selv ønsker.

Hvad giver man i studentergave?

Du kan give mange forskellige ting i studentergave. Det er nok bedst at du kender studenten, før at du bestiller en personlig gave. Det kan for eksempel være at studenten ønsker sig et personligt smykke, en nøglering eller noget andet, der kan minde dem om den store dag, hvor de blev studenter.