Gaver til min mand

Der er 38 tilgængelige produkter

Hvad kan jeg give min mand?

Er i på vej mod en særlig dato? I denne sektion kan du finde de bedste idéer til at overraske din mand til enhver tid: jubilæum, fødselsdage eller til jul. Oplev hele udvalget af originale og personlige gaver, der vil overraske og gøre ham glad.

Det er ikke altid let at finde den bedste gave til din mand. Det er detaljerne, der gør forskellen, så vi vælger altid gaver, der er lavet med hjertet i behold. De gaver som du aldrig går galt i byen med er personlige nøgleringe til bilnøgler eller husnøgler, træklodser med dit bedste foto eller endda en moderne tegnebog med billeder på.

Personligt undertøj til ham

Gaven til manden, der har alt er noget så smukt som et par sokker eller et par underbukser. I stedet for at købe en normal 2-pack af et eller andet generisk og kedeligt brand, så kan du overveje at lave personlige underbukser og personlige sokker med billede, der har det samme design. Du kan for eksempel tilføje et billede af dig selv til sættet og gøre det til en rigtig sjov gave for ham. Det er kun fantasien, der sætter grænser for en sjov undertøj gave.

Fødselsdagsgaver til min mand

Hvis du er på udkig efter noget mere sofistikeret, må du ikke gå glip af vores personlige herrearmbåndsure eller armbåndsure til mænd. Ure er noget som alle mænd kan lide, så derfor kan dette sagtens være noget som vil falde i god jord. Det lækre ved ure, er at der findes så mange forskellige, at han ikke nødvendigvis har nødt at gå rundt med det du giver ham. Men det er i sidste ende op til ham, og da dette ur er personligt, vil han helt sikkert passe på det, og måske tage det på til specielle lejligheder, hvor han kan vise det personlige ur frem til hele famillien eller alle vennerne.

Alle produkterne i vores katalog kan personaliseres, så du kan vælge det produkt, du bedst kan lide, og designe dit eget produkt med de mest specielle sætninger og billeder. Du kan finde den bedste og mest originale gave til din mand hos Wanapix.