Julegaver til mor

Der er 43 tilgængelige produkter

Personlige julegaver til mødre

Med gaver til vores mødre er der altid dilemmaer: Hvad skal jeg købe til mor, hvor kan jeg finde den bedste gave til hende? Disse spørgsmål dukker op ved mange lejligheder i løbet af året, og en af dem er før jul. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er den bedste julegave til mor, skal du ikke bekymre dig! Hos Wanapix har vi en masse ting, som vi er sikre på, at hun vil elske, og som vil få hende til at føle sig som en rigtig dronning.

Personlige gaver er uden tvivl dem, der rører sjælen og langt de fleste på disse særlige datoer. Disse typer af gaver har en særlig merværdi, fordi du allerede har personen, du vil give den til i tankerne, når du skaber dem, du kender deres smag, du kender deres yndlingsfarver, du kender den type gave, der vil begejstre dem, og det bedste af alt er, at du kan være sikker på, at det bliver en unik genstand, der ikke vil findes to af, i hele den hvide verden.

Gaver med billeder af mors børn

For for mødre vil deres børn, uanset hvor meget de vokse og uanset hvor gamle de bliver, altid være deres små børn. For dem er der intet mere værdifuldt i verden end deres børn. De er grunden til, at de står op hver morgen, og det er den bedste gave i verden at se dem smile og vokse op og blive raske. Og der er aldrig nok hukommelse på deres mobiltelefon, computer eller tablet til at gemme alle deres billeder, selv det med en chokoladeplet på deres børns T-shirt er sødt, så fotogaver er en måde, hvorpå de kan få en smuk gave med et billede af deres små eller mindre små børn.

Personlig foto kalender med billeder af familien

For eksempel ville det være en perfekt gave at give hende en personlig pude med et foto enten i farver som for eksempel, sepia eller sort/hvid, et foto som hun kan lide på en særlig måde eller et øjeblik, som du ved har markeret et før og efter, det foto, som de elsker at dele med alle, fordi det er så smukt, da det ikke kun vil tjene som dekoration, men også som en behagelig pude, der kan bruges når man ligger på sofaen og ser film.

Vi elsker alle at dekorere vores hjem, og især mødre elsker at dekorere huset med billeder, det er en dejlig måde at tilføje varme til ethvert rum, vælg billeder fra den session, I havde sidste jul, eller denne sommer da i var på ferie. Du kan lave en collage med billeder af familien og give hende et personligt lærred med disse billeder, eller måske en sjov gave i form af et par sokker, med alle hendes børn på stoffet.

Til jul bruger vi normalt meget tid sammen med familien, og en meget original idé, som er en gave til mor og samtidig til børnene, er et personligt puslespil med et billede af familien. Ud over at det kan indrammes og hænges op på væggen i et hvilket som helst rum, giver det mor mulighed for at nyde det hun bedst kan lide, nemlig at samle puslespillet sammen med sine børn.

Praktiske gaver, der kan bruges i hverdagen

Hvem kan ikke lide at have det varmt og hyggeligt derhjemme? Vi husker alle sammen vores mødre og bedstemødre, der når de trådte ind for døren, var det første at tage en morgenkåbe på og spadsere rundt i hjemmet. Et fantastisk alternativ til morgenkåben, kunne være vores personlige tæppe poncho, der er af blødt og varmt materiale. Forestil dig en poncho, som du har personliggjort med en tegning, som en af hendes børn af lavet, hvad enten det er af hendes ældste børn eller de yngste i familien. Uanset hvad, vil mor blive glad for gaven.

Stor taske som julegave til mor

Mor kan ikke kun lide at have det behageligt og varmt derhjemme, hun elsker også at gøre noget ud af sig selv, og se smuk og anstændig ud. Til jul er det ofte koldt udenfor, og derfor kunne en perfekt gave være et personligt tørklæde. En anden gave kunne være et personligt smykke, med navnene på mors børn indgraveret, på selve smykket eller halskæden. Vi tilbyder livets træ halskæder og nøgleringe, hvor der kan indgraveret navne på det. På den måde vil mor altid have sine børn med sig, selvom de måske ikke bor hjemme længere, eller hvis de er i skole eller på arbejde.

3 råd til julegaven til mor

Gør gaven klar på forhånd og lad det ikke vente til sidste øjeblik. En gave til mor er ikke en hvilken som helst gave og derfor har man også brug for tid, til at finde den helt rigtige gave til hende så den bliver så perfekt og personlig som muligt..

Prøv at undersøge på en skjult måde, hvad hun gerne vil have i julegave, selvfølgelig uden at hun opdager at du er igang med at lege Sherlock Holmes, fordi du gerne vil købe noget til hende. Når man ikke forventer en gave, bliver man bare altid mere overrasket. Vi er sikre på at din mor også bliver rigtig overrasket, når hun ser din fine personlig fotogave.

Gør noget ud af hele gaven. De fleste plejer kun at gøre noget ud af selve gaven, men man kan altså også gøre noget ud af gavepapiret, kortet osv. Nogle mødre gemmer rent faktisk disse ting som et evigt minde, om de gaver som deres børn har givet dem, i tidens løb. Din mor fortjener kun det bedste og derfor skal du altså bare gøre noget ud af hendes gave.