Personlige Black Friday Gaver 2024

Black Friday Gaver

Se vores store udvalg af personlige gaver, de bedst sælgende og de mest populære til dagen over dem alle. I løbet af Black Friday kan du købe alle disse produkter til årets bedste priser og med de højest mulige rabatter.

Black Friday er en begivenhed, der er bliver mere og mere populær, år efter år rundt om i verden, således at tusindvis af onlinebutikker i løbet af de sidste dage i november lancerer tilbud og især høje rabatter. Black Friday er bogstaveligt talt den sidste fredag i november, men normalt er rabatterne udvidet til dagene før eller efter. Det er et perfekt tidspunkt at shoppe tidligt efter julegaver til de billigst mulige priser.

Black Week

Det nyeste indenfor den fest som black friday er, er at udvide den ene dag på året, til en hel uge med gode rabatter og tilbage. Det vil sige, at det starter fredag nat, ugen før den fredag hvor det er Black Friday. Dette er noget vi også har valgt at gøre, for at kunne tilbyde mange forskellige gode tilbud, i løbet af ugen hvor der holdes Black Week

Hvornår startede Black Friday traditionen i Danmark?

Amerikanerne har altid været first movers, når det kommer til innovation, shopping og det at bruge penge. Derfor kom Black Friday festen først til Danmark i starten af 00'erne, men mere som en måde at starte julesalget på. Senere blev vi danskere mere forvente med det at kalde dagen for Black Friday. I de seneste par år, er det blevet en slags for folkeeje, hvor vi alle forsøger at finde de bedste rabatter. Tit går der rygter om, at priserne bliver skruet kunstigt op, for derefter at blive kaldt tilbud. Dette sker dog ikke hos ret mange forhandlereo online, da det er nemt at tjekke priserne. Udviklingen af Black Friday ser ud til at stige mere i de kommende år, hvorfor vi også vil se mange flere tilbud i fremtiden. Uanset hvad, så forsikrer vi jer om, at vi har de bedste black friday tilbud, og at de alle vil kunne personaliseres med billede, tekst eller design.

Husk, at alle produkterne på vores hjemmeside kan personaliseres, hvilket vil sige at du kan tilføje ethvert design, foto, billede, navn, tekst... og få det trykt, broderet eller graveret på produktet, afhængig af hvilken type af personalisering som du ønsker.